Aja vihreästi

Vähäpäästöisyys on paitsi vihreää, myös kustannustehokasta. Kaksi hyvää syytä päivittää autosi vähäpäästöisempään.

Pallo lämpenee. Vastuulliset yritykset ovat heränneet seuraamaan lähemmin päästöjään, myös autojen osalta. Hyvä uutinen on se, että vähäpäästöinen yritysautoilu on vastuullisuuden lisäksi myös kustannustehokasta ja hauskaa. Vähäpäästöiset autot kuluttavat vähemmän ja uusin tekniikka takaa nautinnollisen ajokokemuksen.

Me Sectolla emme usko yhteen ainoaan ratkaisuun. Yritysten liikkumisen tarpeet ovat erilaisia. Maantieteellinen sijainti ja päivittäiset ajomatkat sanelevat paljolti sen, minkälaiseen kalustoon yrityksen kannattaa panostaa.

Pienillä teoilla pienempään hiilijalanjälkeen

Hiilidioksidipäästöjen ja autokannan kustannusten leikkaaminen ei vaadi koko autokannan uudistamista kerralla. Järkevästi laaditulla yrityksen sisäisellä autopolitiikalla voidaan saavuttaa tuloksia nopeasti.

Käymme mielellämme kanssanne läpi autokantanne ja teemme ehdotuksen siitä, mitkä ajoneuvot vaihtamalla voidaan saavuttaa säästöjä välittömästi. Uudella myyjiemme käytössä olevalla työkalulla pystymme havainnollistamaan miten saamme kuukausi- ja vuositasolla pienemmät autokannan hiilidioksidipäästöt ja miten autokannan päivittäminen sähköautoihin vaikuttaa yrityksenne kustannuksiin. Samalla mietimme millaisella autopolitiikalla autokäyttäjät voidaan ohjata tekemään sekä päästöjen että kulujen kannalta järkevämpiä autovalintoja.

Sähköautoilun edelläkävijä

Secton sähköautoleasing sai alkunsa vuonna 2010, kun Valmet Automotive etsi rahoittajaa Uudessakaupungissa valmistetuille Think City-täyssähköautoilleen. Pieni ja ketterä Secto uskoi sähköistyvään autoilun tulevaisuuteen jo tuolloin. Lähdimme rohkeasti rahoittamaan täysin uuteen tekniikkaan nojaavia sähköautoja ja rakentamaan markkinaa, johon isommat pelaajat uskalsivat mukaan vasta vuosia myöhemmin.

Ensimmäisen Think Cityn jälkeen kymmenien autovalmistajien tuhansia täyssähköautoja ja plug in-hybridejä on kulkenut käsiemme kautta. Jos harkitset sähköiseen liikenteeseen siirtymistä, jaamme kerryttämämme kokemuksen mielellämme kanssasi.