fbpx

Ajankohtaista, Palvelut, Tiedotteet Uusi toimija yksityisleasingmarkkinoille – Secto Automotive ostaa osan OP Kulku -palvelusta

Secto Automotive ja OP ovat solmineet liiketoimintakaupan 19.6.2019. Kaupan myötä OP Kulku -palvelun yritys- ja yksityisasiakkaita siirtyy Secto Automotiven hallintaan. Samalla markkinoille syntyy uusi yksityisleasingpalveluita tarjoava toimija.

OP Kulku tarjoaa sähköautoja kuukausimaksulla sekä yritysten että kuluttajien käyttöön. Secto leasasi ensimmäiset sähköautot vuonna 2010 ja hallinnoi tänä päivänä yhtä Suomen suurimmista sähköautokannoista.

Secto haluaa haastaa perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luoda uusia palveluratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Yritys lupaakin siirtyville yritysasiakkaille laajan palveluvalikoiman ja luotettavaa asiantuntijuutta.

– Secto on luonteva uusi koti OP Kulku -palvelun yritysasiakkaille. Pystymme tarjoamaan sähköautokentässä vähintäänkin totutun palvelutason ja asiantuntijuuden. Tästä päivästä lähtien yrityksillä on myös käytettävissään markkinoiden laajimmat yritysautoilupalvelumme, Secton toimitusjohtaja Ville Alanen sanoo.

Uutena palveluna yksityisleasing

Liiketoimintakaupan myötä Secto avaa pelin myös yksityisleasingin kentällä. Alasen mukaan synergiaedut nykyiseen toimintaan ovat mittavat.

– Liikkumisen palvelullistuminen ja kuluttajien kasvava kiinnostus riskittömään ja helppoon liikkumiseen on mahdollisuus, jonka tulemme hyödyntämään. Yhdistämme OP Kulku -palvelun kuluttajakauppakokemuksen omaan ydinosaamiseemme, yritysleasingiin. Panostuksemme uuteen liiketoiminta-alueeseen tulevat olemaan merkittäviä. Parhaillaan tutkimme yhtenä mahdollisuutena palautuvien yritysleasingajoneuvojen hyödyntämistä kuluttajaleasingmarkkinassa.

Secto Automotive Oy

  • Perustettu 2007
  • Suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö
  • 3 500 asiakasta, hallinnoi yli 8 000 ajoneuvon ja työkoneen kantaa
  • Henkilökuntaa 90 henkeä
  • Vuoden 2018 liikevaihto 224 Meur

Secto Automotive on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö. Secto haastaa perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luo uusia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa liikkumiseen on toiminut: vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista, palvelun piirissä on 3500:n asiakkaan yli 8000 ajoneuvoa. Secton toiminnan ytimessä on henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat antavatkin Secton palvelulle tutkitusti kiitettävän arvosanan.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mitä liiketoimintakauppa tarkoittaa nykyisille asiakkaille?

Muutoksella ei ole vaikutusta sopimuksen sisältöön tai ajoneuvon käyttöön. Yritysasiakkaiden OP Kulku -sopimuksen palveluehdot sekä palvelupaketin sisältö säilyvät ennallaan.

Muuttuvatko asiakaspalvelun yhteystiedot?

Tuttu asiakaspalvelu palvelee edelleen vanhassa numerossa 0800 121 720 ja sähköpostitse uudessa osoitteessa asiakastuki@secto.fi ma-su klo 6-23.

Säilyykö laskutus ennallaan?

Palvelun tarjoaa jatkossa Secto Automotive, ei Pivo Wallet. Tästä johtuen maksutiedot päivittyvät seuraavan laskun yhteydessä.

Säilyvätkö valitsemani palvelut ennallaan?

Sopimuskohtaiset palvelut kuten rengasvaihdot, rengassäilytykset ja auton pesupaikat säilyvät ennallaan.

Miten varaan jatkossa autoni vuosihuollon?

Samalla tavalla kuin ennenkin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun 0800 121 720 ja asiakastuki@secto.fi kun autosi pyytää huoltoa ja asiakaspalvelu varaa sinulle määräaikaishuollon ajan.

Mistä saan maastavientivaltakirjan jatkossa?

Jatkossa maastavientivaltakirja tilataan Sectolta 020 792 4300 ja asiakaspalvelu@secto.fi.

Mistä saan leasingtarjouksen?

Secto palvelee uusien tarjouspyyntöjen osalta numerossa 020 792 4300 ja asiakaspalvelu@secto.fi.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.