fbpx

Ajankohtaista, Konerahoitus Secto Konerahoitus messuilla 2019

Secto Konerahoituksen uuden kiiltävä, komea messukärri ja konemiehet edustavat lukuisilla messuilla kuluvan vuoden aikana. Jos koneen tai ajoneuvon hankinta on ajankohtaista tule ihmeessä käymään kärrillä! Marko, Mika, Matit ja Tommi tarjoavat purtavaa ja kuulevat mielellään mitä koneyrittäjärintamalla tapahtuu. Myös arvontoja luvassa!

22.-23.3 Konekaupan Villi Länsi, Lieto

Secto Konerahoituksen messutraileri Real Machineryn pihassa, Puutarhatie 2, 21420 Lieto

Kevään saapuessa preerialle Turun seudun konekauppiaat piiskaavat totuttuun tapaan hinnoittelunsa Villin Lännen tunnelmiin. Yhden hurjan viikonlopun aikana on perinteisesti luvassa tapahtumia ja tarjouksia, jotka tekevät vaikutuksen saluunan kovimpaankin pokerinaamaan. Kaiva siis vankkurisi talvivarastosta ja saavu vuoden parhaille kaupoille.

5.-6.4 Mansen Mörinät, Lempäälä / Tampere

Secto Konerahoituksen messutraileri Real Machineryn pihassa, RealParkinkatu 9, 37570 Lempäälä

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhteinen tapahtuma järjestetään jälleen huhtikuussa perinteisellä tavalla. Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä oleva tapahtuma kerää vuosittain arviolta yli 10.000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään.

13.4 Kärsämäen Konepäivät, Kärsämäki

Secto Konerahoituksen messutraileri Konesilta Oy:n pihalla, Huoltotie 5, 86710 Kärsämäki

26.-27.4 Oikiat Konepäivät, Oulu

Secto Konerahoituksen messutraileri Real Machineryn pihalla, Graniittitie 2, 90620 Oulu

3.-4.5 Proforest, Haapavesi

Secto Konerahoituksen messutraileri paikalla B50, Turvetie 1272, 86699 Haapavesi

Tapahtuma kokoaa Haapaveden Korkattiin, Aakonmajan tapahtumakeskukseen maailman suurimmat metsäkonevalmistajat, kuorma-autot sekä näiden lisälaitteet ja varusteet sekä kaikki mahdollinen metsän omistamisesta, hoidosta ja puukaupasta.
Paikalla on noin 170 näytteilleasettajaa sekä noin 10 000 messuvierasta.

9.-10.8 PowertruckShow, Alahärmä

Secto Konerahoituksen messutraileri paikalla U232

Kuljetusalan ammattimessutapahtuma Power Truck Show Kuljetusmessut järjestetään 9.-10.8.2019 ainutlaatuisen Powerpark huvipuiston ympäristössä Kauhavan Alahärmässä.

Kuljetusmessuille osallistuvat yrityspäättäjät, työntekijät, tulevat alan ammattilaiset sekä muu alasta kiinnostunut yleisö. Tapahtuma kerää yleisöä ympäri Suomea ja tänäkin vuonna paikalle odotetaan yli 30 000 kävijää.

5.-7.9 Maxpo, Hyvinkää

Secto Konerahoituksen messutraileri pienteltta-alueen vieressä paikalla B80

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään hyväksi havaitulla Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Mahtavien koneiden lisäksi Maxpo tarjoaa paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Maxpo on vuoden tärkein kohtaamispaikka, kun kyse on hankinnoista tai maansiirtokoneiden uutuuksista.

On se komia…Tööttä kun näet!

 

 

Secto Konarahoitus

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.