fbpx

Ajankohtaista, Palvelut, Tiedotteet Secto Laiterahoitus Hyvinkään Maxpo-messuilla

Koneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään tulevana viikonloppuna 7.-9.9 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa.

Laitteet ovat komeita ja alue suuri, kannattaa tulla kauempaakin katsomaan menoa.

Secton laiterahoitustiimi edustaa messuilla osastolla B128. Rahoitamme työsuhde- ja tuotantoautojen lisäksi kaikkea messuilta löytyvää liikkuvaa kalustoa.

Leasingin edut korostuvat korkean hankintahinnan kohteissa. Raskas kuljetuskalusto ja työkoneet, kuten trukit, nostimet, ympäristökoneet, kuormaajat ja kaivurit ovat yritykselle mittava investointi ja velalla ostettuna painavat taseessa merkittävästi.

Leasaamalla:

1. Vältät velkaa

Laitteen leasingvuokraus on järkiteko silloin kun et halua lisätä yrityksesi velkaa. Samalla vähennät laitteen jälleenmyyntiarvon kuukausikuluista heti, etkä vasta jälleenmyytäessä.

2. Vapautat pääomaa

Vapauta laitteisiin jo sidottu pääoma liiketoiminnan käyttöön myynnillä ja takaisinvuokrauksella. Ostamme yrityksenne olemassa olevat työkoneet markkinahintaan ja leasaamme ne takaisin yhdessä sovitulla sopimusmallilla. Yrityksen tase kevenee ja koneisiin sidottu pääoma saadaan vapautettua liiketoiminnan käyttöön. Näin et turhaan sido liiketoiminnan tarvitsemaa pääomaa työkalustoon.

3. Voit keskittyä oleelliseen

Valitsemalla Secton auto- tai kalustokantasi hallinnointikumppaniksi saat koko kannan kulut yhdellä laskulla kerran kuukaudessa. Kulut on valmiiksi tiliöity ja budjetoitu koko käyttöajalle. Säästät sekä aikaa että rahaa ja mikä tärkeintä, voit itse keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Maxpo-messut Hyvinkään lentokentällä

Tule kertomaan oman yrityksesi tarpeista meille Maxpo-osastolla B128. Tarjoamme hodarit samalla kun mietimme minkälainen ratkaisu palvelisi parhaiten juuri sinun yritystäsi.

Secto Laiterahoitus Maxpo-messuilla

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.