fbpx

Ajankohtaista, Secto mediassa, Tiedotteet Secto Automotive Suomen 375. suurin yritys, nousua 82 sijaa.

Talouselämä listasi jälleen Suomen 500 suurinta yritystä 9.6.2017 ilmestyneessä numerossaan. Secto Automotive löytyy 140,9 milj. euron liikevaihdolla listan sijalta 375. Nousua edellisvuoteen on tullut 82 sijaa, liikevaihdon muutos +26 %.

Secton sijoitus listalla oli odotettu ja kasvusuunnitelman mukainen. Toimitusjohtaja Ville Alanen julkisti helmikuussa 2016 Secton tavoitteen viisinkertaistaa kohdekanta 3 800 ajoneuvosta 21 000:een neljässä vuodessa. Tavoite etenee suunnitellussa aikataulussa: autokanta on ylittänyt 5 000 auton rajapyykin ja kuluvan vuosi etenee tavoitteissa. Secto sijoittautui Kauppalehden vuotuisessa Superkasvaja-listauksessa 19. sijalle 50,8 % annualisoidulla orgaanisella vuosikasvulla.

Tällä hetkellä Secto panostaa erityisesti asiakaskokemuksen seurantaan ja mittaamiseen sekä palvelutarjoama-, raportointi- ja automaatiohankkeisiin, kuten Alanen kertoi vuoden 2016 tuloksen julkistamisen yhteydessä:

”Secton avoin ja joustava palvelu on koettu toimivaksi erityisesti perinteisesti omistuskeskeisissä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, mikä on edelleen yksi merkittävistä syistä Secton vahvan kasvun takana. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla, asiakkaidemme suosittelisivat Sectoa 8,36/10 todennäköisyydellä, Net Promoter Scoren (NPS) ollessa 47.” kertoo Secton toimitusjohtaja Ville Alanen.

”Kuluneena vuotena panostimme erityisesti IT-hankkeisiin, raportointiin ja automaatioon, jotta pystymme pitämään kasvun yllä myös tulevina vuosina ilman vastaavaa kasvua kulupuolella. Esimerkiksi autopäättäjille suunnattu autokannanhallintatyökalu Secto Fleet Manager pilotoitiin viime syksynä. Fleet Manager tukee strategiaamme: olemme olemassa tehdäksemme auton omistamisesta ja ylläpitämisestä vaivatonta rahoitus- ja omistusmallista riippumatta, joten tarjoamme tämän pilvipalvelun veloituksetta kaikkien käyttöön. ” jatkaa Alanen.

”Muita uutuuksia on laajentuminen raskaan kaluston laiterahoitukseen sekä rahoitustuotteiden laajentuminen leasingin lisäksi investointirahoituspohjaiseen tuotteeseen. Pystymme siis tarjoamaan perinteisesti leasingiin miellettyjä palveluita myös yrityksille, joille leasing ei syystä tai toisesta ole oikea rahoitusmuoto” Alanen päättää.

Uusia tuotteita 2017

Kuluvan vuoden aikana tulemme julkaisemaan uusia toiminnallisuuksia autokäyttäjille suunnattuun mobiilisovellukseen, Secto Driver Assistantiin. Autokäyttäjää palvelevia uusia toiminnallisuuksia on appilla käytettävät autopesut ja tankkauksen mobiilimaksaminen.

Panostamme vahvasti kokonaisvaltaisiin auto-, työkone- ja kalustokannan hallinnointipalveluihin. Hallinnoin avulla asiakasyritys pystyy ulkoistamaan kaikki päivittäiset hallinnointitarpeensa yhdelle kumppanille ja ennakoimaan kokonaiskulut aiempaa tarkemmin. Autokannan kulujen ennakkobudjetointi on Secton asiakaskyselyn perusteella toivotuin palvelu: yli 72 % autopäättäjistä toivoi kokonaiskulujen parempaa budjetoitavuutta.

Samaan budjetoitavuustarpeeseen sekä yritysten ympäristötavoitteisiin vastaa Secton ja Gasumin yhteistyössä rakentama, toukokuussa julkaistu Kiinteähintainen kaasuautoleasing. Auton leasinghintaan sisältyy asiakkaan valinnan mukainen kaasuauto, sovittu kilometrimäärä, kaasutankkaukset, huollot, huoltojen sijaisautot, pesut, rengaspalvelu ja vakuutukset. Kuukausihinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Biokaasulla on mahdollista saavutta jopa 85 % päästövähenemä bensiiniin verrattuna.

 

 

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.