fbpx

Ajankohtaista, Secto mediassa Secto top 500-listalle

Vuoden 2014 liikevaihdon perusteella Secto Automotive ei aivan yltänyt Suomen 500 suurimman yrityksen joukkoon. Talouselämän tekemässä listauksessa Secto löytyi Haastaja-listalta sijalta 528. Talouselämä teki tuolloin jutun Secton poikkeuksellisen vahvasta 46 % kasvusta.

Haastattelussa lupailimme nousevamme vuonna 2015 top 500-listalle. Iloksemme voimmekin vahvistaa yhdeksänvuotiaan Secton olevan Suomen 451. suurin yritys. Talouselämän kokonaisarvosana Secton taloudelliselle menestykselle on peräti 9,6/10.

Secton toimitusjohtaja Ville Alanen osasi odottaa nousua 500-listalle:

-Secton kasvu on ollut nopeaa, kannattavaa ja orgaanista läpi koko olemassaolon, kiitos innovatiivisten palvelutuotteiden ja kovan työmoraalin.

Kasvu tullaan pitämään yllä myös tulevina vuosina. Erityisesti vireillä oleva autoveromuutos avaa Alasen mukaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia leasingkentässä:

-Ketteränä kotimaisena toimijana Secto on onnistunut hyödyntämään aiemmat veromuutokset erinomaisesti. Myös tällä kertaa asiakkaamme tulevat hyötymään autoveromuutoksesta. Tarvittavat prosessimuutokset ovat jo työnalla ja niistä tiedotetaan ajallaan.

 

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.