Ajankohtaista, Sähköautot Sectolta vielä TEM-tukea vuoden 2015 aikana tilatuille täyssähköautoille ja plug in-hybrideille

Työ- ja Elinkeinoministeriö on viimeisen neljän vuoden aikana tukenut energiatehokasta autoilua demonstraatiohankkeessaan yhteensä noin 10 Meurolla. Työ- ja –Elinkeinoministeriön energiainvestointituki (TEM-tuki) kattaa 30% tuen piiriin hyväksyttyjen ajoneuvojen leasingvuokran pääomaosuudesta, maksimissaan 500 € / kk.

HUOM! Tukibudjetti on käytetty loppuun mutta tuelle on edelleen merkittävästi kysyntää, mistä johtuen Secto on päättänyt vapauttaa omille ajoneuvoilleen varatun TEM-tuen asiakkaidensa käyttöön. Lisäksi muutamien purkautuneiden energiatuellisten sopimustemme tuki on vapautunut uudelleen jaettavaksi. Pystymme siis ainoana leasingtoimijana takaamaan rajatulle määrälle asiakkaita TEM-tuen vielä vuoden 2015 aikana. 

Secto Sähköautoleasing-prosessin mukaisesti pystymme vahvistamaan hankittavalle ajoneuvolle TEM-tuen koko tukikauden ajalle jo tilausvaiheessa joten tuki ei voi loppua kesken tukikauden. Tuen varmistamiseksi riittää, että ajoneuvo on tilataan vuoden 2015 aikana ja luovutetaan 2016.

Aiemmasta poiketen yrityksen ei erikseen tarvitse hakeutua TEM-tuen piiriin, tukea voidaan siis lähtökohtaisesti myöntää kaikille yrityksille.

Lisätietoa tuesta ja lista tuen piiriin hyväksytyistä ajoneuvoista löytyy Sähköisenliikenteen-sivustolta.

Lisätietoja myyntitiimiltämme:

myynti@secto.fi, 0207924300

(PÄIVITYS 14.12.2015: kaikki TEM-tuki on nyt loppuun varattu. Mahdollisesta tilausperuutusten kautta vapautuvasta TEM-tuesta voitte tiedustella myyntitiimiltämme.)