Ajankohtaista, Tiedotteet Secto Automotiven toimitusjohtaja vaihtuu

Ville Alasen neljän vuoden toimitusjohtajuusprojekti on tullut päätökseensä. Secton perustaja ja hallituksen jäsen Matias Henkola palaa toimitusjohtajaksi.

Alanen kommentoi siirtymistään seuraavasti:

– Neljän vuoden takaiset alkuperäiset tavoitteet on saavutettu ja jopa ylitetty. Toimitusjohtajakauteni aikana Secto on kasvanut vauhdikkaasti ja kannattavasti joka vuosi. Paljon perusasioita myynnistä hallintoon ja johtamiseen on hiottu parhaaseen terään. Secto on vahvempi yhtiö kuin koskaan aiemmin ja nyt on tullut oikea aika jatkaa eteenpäin. Jatkan yhtiön osakkaana, joten usko yhtiöön ja sen tulevaisuuteen on yhtä vahva kuin ennenkin, kertoo Alanen.

– Tahdon omalta osaltani kiittää sekä pääomistaja Sentica Partnersia että perustajia hienosta matkasta, jonka tuloksiin voimme olla äärimmäisen tyytyväisiä. Erityinen kiitos kuuluu Secton sitoutuneelle ja ainutlaatuiselle henkilökunnalle, joka päivittäisellä työllään varmistaa asiakkaiden ja kumppaneiden tyytyväisyyden, päättää Alanen.

Secton hallituksen puheenjohtaja Johan Wentzel kiittelee Alasta kuluneiden vuosien työpanoksesta:

– Villelle kuuluu suuri kiitos hänen vahvasta panoksestaan Secton kehittämisessä ja kasvattamisessa. Kuuden vuoden taival, ensin kaksi vuotta hallituksesta käsin ja sen jälkeen neljä vuotta toimitusjohtajana, on tullut päätökseen hyvässä yhteistyössä. Villen aikana Secto on lunastanut itselleen vankkumattoman aseman Suomen leasingautomarkkinoilla. Tänään olemme markkinajohtaja PK-sektorin autokantojen leasingtoimijana, nopeasti kasvava kalustorahoittaja ja ennakkoluuloton toimija yksityisleasingmarkkinassa.

Wentzel toivottaa Henkolan lämpimästi tervetulleeksi takaisin toimitusjohtajan rooliin:

– Olen vakuuttunut siitä, että Secton seuraava kehitysvaihe tulee olemaan yhtä menestyksekäs kuin historiamme tähänkin asti. Olen itse oppinut, että Secton tiimin DNA:ssa asuu aito halu haastaa ja kehittyä, summaa Wentzel.

Palaava toimitusjohtaja Matias Henkola kertoo työskennelleensä viimeiset neljä vuotta Secton hallituksessa:

– Olen ilolla seurannut miten yhtiö on miltei tuplannut sekä liikevaihtonsa että kannattavuutensa Villen luotsauksen alla. Uskon että operatiivisen johtamisen ulkopuolella vietetty aika on antanut sekä uusia näkemyksiä että uutta puhtia kehittää Secton konseptia vielä terävämmäksi. Vaikka olemmekin jo tunnettu asiakaslähtöisyydestämme ja nautimme ongelmaratkaisusta niin uskon että muuttuvassa markkinassa pystymme ottamaan vielä ison askeleen eteenpäin.

Secton Matias Henkola ja Ville Alanen
Secton toimitusjohtajaksi palaava Matias Henkola (vas.) ja toimitusjohtajan soihdun eteenpäin luovuttava Ville Alanen

 

Lisätietoja:

Johan Wentzel
Partner, Sentica Partners
+358 40 733 9925

Matias Henkola
Toimitusjohtaja, Secto Automotive
+358 40 900 0091

Ville Alanen
+358 50 533 3222

 

Secto Automotive on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö. Secto haastaa perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luo uusia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa liikkumiseen on toiminut: vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista, palvelun piirissä on 3500:n asiakkaan lähes 9000 ajoneuvoa. Secton toiminnan ytimessä on henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat antavatkin Secton palvelulle tutkitusti kiitettävän arvosanan.

 

Secton Matias Henkola ja Ville Alanen