fbpx

Ajankohtaista, Sähköautot Tesla-koeajo yritysautoilijoille 31.5, 7.6 ja 8.6

Avoin kutsu yritysautoilijoille:

Sähköinen liikenne on tulevaisuutta ja lähempänä kuin ajattelemmekaan. Kesän ja kuivien teiden kunniaksi järjestämme kolme Tesla-koeajotapahtumaa toimistollamme Porvoossa.  Koeajettavana on sekä sedan-mallinen Model S, että kaikkien aikojen turvallisin, nopein ja suorituskykyisin katumaasturi, Model X.

Aloitamme Tesla Motorsin edustajan lyhyellä esittelyllä ja pienellä purtavalla Porvoon toimistollamme, jonka jälkeen jakaudumme autoihin. Koeajon aikana pääset kokeilemaan molempia malleja Porvoon ympäristössä. Maailman nopein sarjatuotantoauto on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Koeajot järjestetään ke 31.5, ke 7.6 ja to 8.6. Jokaisena päivänä on valittavissa kolme eri ”lähtöä”: klo 11-13, klo 13-15 ja klo 15-17. Paikkoja on rajatusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita itsesi ja avecisi mukaan linkistä:

Tesla-koeajo ke 31.5

Tesla-koeajo ke 7.6

Tesla-koeajo to 8.6

Lisätietoja:

Milla Jokisaari
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
milla.jokisaari@secto.fi
+358 40 5777 850

Secto Sähköautoleasing

Secto on ollut kansallisissa Sähköisen liikenteen-hankkeissa mukana alusta lähtien. Suomen ensimmäiset sähköautot leasattiin Secton toimesta jo vuonna 2010. Voimmekin ylpeänä kertoa olevamme sähköisen liikenteen uranuurtajia Suomessa. Yli puolet Suomen sähköisestä leasingautokannasta on Secton hallinnoimaa.

Suurella osalla asiakkaistamme ei ole aikaa tai halua sukeltaa sähköautoilun maailmaan, vaikka vihreät arvot ja matala kulutus kiinnostaakin. Tästä syystä Secto toimittaa ainoana leasingtoimijana sähköautot avaimet käteen-periaatteella.

Secto sähköautoleasingiin kuuluu aina:

  • Asiakkaan tarpeiden kartoitus ja konsultointi
  • Asiakkaan valitseman plug in-hybridin tai täyssähköauton rahoitus ja ylläpito
  • Latauslaitteiston toimitus, asennus ja käytön opastus (optio)
  • Käyttäjätuki sopimuskauden aikana

Rahoitusmallin ja toivotut lisäpalvelut voi vapaasti valita Secton laajasta tuotevalikoimasta. Sähköautotiimimme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä.

Lue lisää Secto Sähköautoleasingistä.

Secto Automotive leasing Tesla

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.