fbpx

Ajankohtaista Uuden toimitusjohtajan terveiset

Hyvää alkanutta vuotta!

Uusi vuosi ja uudet haasteet tuovat Secto Automotivelle uuden toimitusjohtajan. Olen Ville Alanen, pitkänlinjan liiketoiminnan kehittäjä. 15 vuoden ajan olen rakentanut tuloksellista yrityskulttuuria ja kasvua tukevia prosesseja eri organisaatioiden johtotehtävissä. Kahden viimeisen vuoden aikana olen päässyt sisälle Secton tarinaan hallitustyöskentelyn kautta. Otan innolla vastaan mahdollisuuden ohjata Secton kasvutarinaa myös toimitusjohtajan ominaisuudessa.

Tulemme edelleen panostamaan palveluiden ja prosessien toimivuuteen mikä on näkynyt, ja tulee tulevaisuudessa näkymään entistä vahvemmin yksilöityinä palveluina yrityksille ja autokäyttäjille.

Markkinat elävät muutoksessa. Samanaikaisesti yritysten ja yksilöiden liikkumisen tarpeet muuttuvat yksilöllisemmiksi ja vähemmän omistuskeskeisiksi. Muutos vaatii meitä kehittämään ja innovoimaan uusia palveluita; toimimaan edelläkävijänä jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sitä mikä on ollut Secton DNA:ta alusta lähtien: parasta mahdollista palvelua.

Palaute on meille elintärkeää ja palautteen systemaattinen kerääminen onkin yksi vuoden teemoista. Toivon, että saamme sinunkin palautteesi jotta osaamme kehittää toimintaamme oikeaan suuntaan. Emme tule tinkimään asiakastyytyväisyydestä.

Turvallisia kilometrejä ja energiaa uuteen vuoteen!

Ville Alanen
Toimitusjohtaja

Secto Automotiven CEO Ville Alanen

Secto Automotiven CEO Ville Alanen

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.