fbpx

Ajankohtaista, Tiedotteet Uusi autotalo Espooseen, Porvoon autoliike lopettaa toimintansa

Secto Automotive siirtää huhti-, toukokuun vaihteessa vaihtoautotoimintansa Porvoosta Espoon Olarinluomaan. Syyt siirrolle ovat Secton vahvassa kasvussa ja halussa olla fyysisesti läsnä myös läntisellä Uudellamaalla.

Toimitusjohtaja Matias Henkolan mukaan uuden pisteen avaaminen pääkaupunkiseudulla on luonnollinen jatkumo kasvutarinaan:

-Pääkaupunkiseutu on Secton toiminnalle tärkeä painopiste ja fyysinen läsnäolo alueella on sekä luonnollista että tarpeellista. Haluamme tarjota asiakkaillemme helposti tavoitettavaa, parasta mahdollista asiakaspalvelua. Espoon toimipiste mahdollistaa sen myös pääkaupunkiseudulla, Henkola avaa päätöstä ja jatkaa:

-Secton leasing-toimintojen jatkaessa kasvuaan tarve tehostaa leasing-kaudelta palautuvien autojen kiertoa kasvaa ja on luontaista ja kustannustehokasta toimia logistisesti yhdessä toimipisteessä. Porvoon liike on palvellut erinomaisesti näinä vuosina: esimerkiksi vuonna 2014 liikkeen kautta myytiin yli 700 käytettyä autoa. Merkittävin osa Secton vaihtoautokaupan asiakaskunnasta tulee kuitenkin pääkaupunkiseudulta ja myyntivolyymien kasvaessa joudumme olemaan siellä missä asiakkaammekin.

Secton juuret ovat edelleen vahvasti Porvoossa ja pääkonttori jatkaa toimintaansa normaalisti Näsintie 27:ssä. Porvoon vaihtoautoliike yhdistyy Espoon pisteen kanssa toukokuun alussa. Porvoon fyysinen vaihtoautoliike osoitteessa Loviisantie 12 sulkee ovensa 30.4. Kapasiteetiltaan yli kaksinkertainen Espoon toimipiste aukeaa vapun jälkeisellä viikolla Kehä II:n välittömässä läheisyydessä osoitteessa Olarinluoma 19.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.