asiakascaset Juha Wallin, Hakonen Solutions: ”Olemme olleet tavattoman tyytyväisiä”

Hakonen Solutions on lähes satavuotias kotimainen perheyritys. Yrityksen ydintoiminta käsittää vaikeasti siirreltävien tavaroiden, kuten huonekalujen ja kodinkoneiden toimituksen, asennuksen ja kierrättämisen. Hakosen yli sadan auton ajoneuvokalusto on liisattu eri yrityksiltä, ja erityisen hyväksi toimijaksi he ovat todenneet Secto Automotiven.

Ajoneuvokalustossa on lähes 70 jakeluautoa. Loput ovat pakettiautoja huoltoajoihin sekä henkilöautoja työsuhdeajoon. Yhteistyö alkoi vuonna 2014, kun Hakonen etsi yhteistyökumppania huoltoleasing-kaluston toimittajaksi.

– Secto kontaktoi meidät ja yhteistyö lähti luontevasti liikkeelle. Heillä oli tarjota hyviä ratkaisuja. Tällä hetkellä meillä on Secton autoja käytössä 30-40, ja yhteistyö kasvaa jatkuvasti, Hakonen Solutionsin toimitusjohtaja Juha Wallin kertoo.

Kulujen hahmottaminen helpottunut

Hakonen on palveluyritys, jolle autot ovat välttämätön tarve tavaroita siirrettäessä ja kodinkoneita huoltaessa. Töitä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona, joten on erityisen tärkeää, että autot ovat luotettavia.

– Emme ole autoinsinöörejä, ja lähdimme ensisijaisesti hakemaan toimivaa kokonaisuutta. Secton kautta meillä on uusi kalusto käytössä kaiken aikaa, sillä autoja uusitaan muutaman vuoden välein, Wallin kertoo.

Leasing-ajoneuvojen käyttö on myös helpottanut Hakosen kulujen ennakoitavuutta, kun kaikki toimii yhdellä laskulla kuukaudessa.

– Ajoneuvokaluston kulut ovat nyt hyvin ennakoitavia. Tiedämme tilanteen koko ajan, ja se helpottaa palveluiden myyntiä. Ajoneuvokustannuksia ei tarvitse enää laskea erikseen, Wallin kertoo.

Poikkeuksellista asiakaspalvelua

Erityistä kiitosta saa Secto Automotiven palvelualttius. Toimitukset ovat sujuneet aina juuri sovitulla tavalla, ja yhteydenottoihin vastataan poikkeuksellisen nopeasti. Hakosen arvomaailmaan kuuluu ihmisläheisyys, ammattimaisuus ja halu erottua muista. Nämä samat ominaisuudet ovat näkyneet myös Secto Automotiven toiminnassa.

– Olemme olleet tavattoman tyytyväisiä. Hakonen pyrkii siihen, että meillä on pitkäaikaisia kumppaneita, joihin voi luottaa. Vaikka yhteistyö ei ole kestänyt kauaa, voi jo nyt sanoa yhteistyön jatkuvan pitkään, koska luottamus heitä kohtaan on syntynyt, Wallin toteaa lopuksi.

Hakonen Solutions Wallin Secto Automotive