asiakascaset, Konerahoitus Eerola-Yhtiöt: ympäristöhuoltokalustoa 200 yksikön edestä

Eerola-Yhtiöt  Oy ympäristöalan ammattilainen, josta on reilussa 50 toimintavuodessa kehittynyt toimialansa osaamisjohtaja. Tänään Eerola-Yhtiöt on viemäri- ja puhdasvesipalvelujen osaaja, joka pystyy ratkaisemaan poikkeuksellisen vaativia kohteita.

Eerolan ympäristöliiketoiminta alkoi vuonna 1969, kun Harri ja Paula Eerola aloittivat Espoossa lokahuoltopalvelun hankkimalla kuljetusyritykseensä ensimmäisen loka-auton. Perheyhtiö on vuosikymmenten aikana kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi viemärihuollon ja –saneerauksen, putkistosaneerauksen ja puhdasvesipalvelun aloilla.

– Meillä on alusta asti ymmärretty erottumisen merkitys. Onpa kyseessä asiakaspalvelun taso, osaamisen merkitys asiakassuhteiden perustana tai ulkoinen ilme, Eerola-Yhtiöt erottuu edukseen. Hyvä ympäristöhuolto luo viihtyisyyttä, toimivuutta ja lisäarvoa niin teollisuuteen kuin pienkiinteistöillekin. Työ on hoidettu hyvin, kun sitä ei huomata, kiteyttää Eerola-Yhtiöiden toisen polven yrittäjä Pasi Eerola.

Edelleen yrityksen päätoimialaa on viemärihuoltotyöt, mutta myös puhdasvesipalvelut on noussut tärkeäksi osaksi yrityksen toimintaa.

– Teemme pääsääntöisesti infrapuolelle vuodoista johtuvia korjauksia, putkistojen desifiointia, vesijohtoverkostojen puhdistuksia ja verkoston painekokeita sekä puhtaan veden toimituksia. Meillä on 24 toimipistettä Suomessa, joten palvelemme Hangosta Nuorgamiin.

Eerola-Yhtiöt on ympäristöalan asiantuntija yli 50 vuoden kokemuksella. Kuvassa yrittäjäpariskunta Outi ja Pasi Eerola Power Truck Showssa Alahärmässä yrityksen 50 v juhlavuoden kunniaksi erikoismaalatun ja -varustellun Mercedes Benz -säiliöauton kanssa.

Pitkä yhteistyö Secton kanssa

Eerola-Yhtiöllä on ympäristöhuoltokalustoa yli 200 yksikön verran koostuen henkilöautoista, pakettiautoihin ja erikoiskuorma-autoihin. Päätoimittajana kalustolle on Veho yli 75% osuudella.

– Meillä on käytössä pääosin Mersuja sekä Mitsubishejä. Arvostamme pitkiä yhteistyösuhteita ja Veholta olemme tehneet hankintoja jo pitkään. Samoin rahoituspuolella kumppanina on jo lähes 15 vuoden ajan ollut Secto Konerahoitus, joka on rahoittanut meille kaikenlaisen kaluston hankintoja.

Eerola arvostaa joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä rahoituskumppanissaan.

– Heiltä on aina löytynyt joustavia ratkaisuja haasteellisiinkin kohteisiin ja sectolaiset haluavat todella syventyä asiakkaan bisnekseen. He ymmärtävät asiakasta ja osaavat tarjota oikeanlaisia paketteja. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön ja yhteyshenkilömme Turusen Marko ansaitsee kyllä erityiskiitoksen. Hän on juuri oikea lenkki Secton oman johdon sekä asiakkaan välillä, kiittelee Eerola.

Paneutuminen Eerola-Yhtiöiden alaan näkyy oikeanhintaisina rahoitussopimuksina.

– He tietävät ja osaavat määrittää erikoislaitteiden jäännösarvot oikeaksi, jolloin saadaan rahoitettaville laitteille oikeat kuukausierät.

Eerola hankkii erikoiskaluston omien kontaktiensa kautta, mutta Secto on tarvittaessa apuna jo kaluston rakennusvaiheessa.

– He ovat olleet myös tapauskohtaisesti rahoittamassa jo kaluston rakennusvaiheessa. Erikoisajoneuvon valmistus kestää noin 3-5 kuukautta ja kuluja tulee ennen kuin auto on valmis. Silloin Secto on tarjonnut palveluitaan ja rahoittanut valmistusvaiheita ilman, että meidän tarvitsee rasittaa omaa kassaamme ennen kuin auto on tuottavassa työssä. Joustavuus, monipuoliset rahoitusratkaisut sekä asiantunteva asiakaspalvelu ovat ne asiat, jotka tekevät meistä Secton asiakkaan nyt ja jatkossa, päättää Eerola.

Eerola-Yhtiöiden päätoimipaikka sijaitsee Juvanmalmilla Espoossa. Yrityksellä on käytössään kattava määrä erilaista kalustoa.