Palvelut Juhlapesu Secton asiakkaille erikoishintaan

Secto Automotive ja Juhlapesu ovat aloittaneet yhteistyön Secton hallinnoimien leasingautojen osalta. Juhlapesu-palvelu on nyt mahdollista liittää osaksi Secton palvelupakettia kiinteään 45 € kuukausihintaan / ajoneuvo. Kiinteällä kuukausihinnalla Juhlapesu-ketjun kaikki autopesulat ja pesuohjelmat ovat vapaasti käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Laskutus tapahtuu kuukausittaisen leasinglaskutuksen yhteydessä.

Juhlapesulla on 26 autopesulaa PK-seudulla, Joensuussa, Kuopiossa, Lohjalla, Maarianhaminassa, Mikkelissä, Porissa, Porvoossa, Tuusulassa, Urjalassa ja Vaasassa. Tampereen piste aukeaa pian ja useita uusia on tulossa. Pesuloiden tarkat sijaintitiedot löydät täältä.

Käyttöönottoa varten tarvitset puhelimeesi ladattavan Juhlapesu-applikaation. Applikaation ladattuasi autosi tunnistetaan pesulan ovella ja voit ajaa suoraan sisään valitsemaasi pesuohjelmaan. Ei tiskillä juoksemista tai poletteja.

Pesusopimus tuottaa säästöjä jos yritysautojasi pestään keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa tai useammin. Sopimuksen piiriin kuuluvat sekä työsuhdeautot että tuotantoautot takseja lukuun ottamatta. Juhlapesusopimushinnat saat käyttöösi lähettämällä ajoneuvojen rekisteritunnukset osoitteeseen huolto@secto.fi, minkä jälkeen olemme yhteydessä tarkempien ohjeiden osalta. Otathan huomioon että tilaajan tulee olla yrityksen autopäättäjä.

 

Juhlapesu nyt Secton leasingsopimuksiin