Palvelut Leasingmyyjän suusta: yrittäjä, mihin käytät aikasi?

Tervehdys kaikille, toivottavasti kaikilla on mahtava ja aurinkoinen kesä!

 

Tällä kertaa kirjoittelen ajankäytöstä.

Asia nousee puheenaiheeksi yleensä uusasiakashankinnan parissa. Erityisesti kun puhutaan PK-sektorin yrittäjien kanssa mm. autoilun kulurakenteesta.

Moni yrittäjä tietää että aika on rahaa.

Yrittäjälläkin on vain 24 tuntia vuorokaudessa, näiden tuntien hintaa rahassa on mahdoton laskea. Pienten ja keskisuurten yritysten johto koostuu monesti itse omistajista jolloin ajankäytöstä on saatava mahdollisimman paljon tehoa irti. Ajan tuntihinta on X € + potentiaalikerroin, eli mitä se voi saavuttaa tulevaisuudessa.

Tästä syystä on tärkeää että ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan peruselementit, jotta voimme muokata heidän yhtiönsä autoilustaan mahdollisimman tehokkaan.

Oletko laskenut kuinka paljon aikaa autot vievät?

Yrityksen autoilun hallinnointi vie laskemamme mukaan aikaa keskimäärin yli 32 työtuntia per yksi 36 kk pitkä leasingsopimus.

Tähän lasketaan mukaan mm.

 • Auton hankinta 2-16h, aina koeajon varaamisesta papereiden täyttämiseen
 • Laskujen tarkastus 2-10h, mahdollisten virheiden korjaamiset ja vaikkapa huoltokulujen kohtuullistamiset neuvottelemalla palvelun tarjoajan kanssa.
 • Autojen käyttäjien kysymykset 2-20h, olemme laatineet kaikille työsuhdeautoilijoille suunnatun oppaan, jonka saa käyttöön ilmaiseksi kuten myös helppokäyttöisen mobiilisovelluksemmekin. Lisäksi oma yhteyshenkilö vastaa autopäättäjien lisäksi myös autojen käyttäjille suoraan puhelimeen, vastauksen saa nopeasti eikä yrityksen päättäjien tarvitse ottaa selvää kaikista pikkuseikoista erikseen.
 • Laskutus sekä tiliöinti 4-6h, oma laskutusosastomme toimii tehokkaasti, säästäen aikaasi mm. koontilaskutuksella. Näin kaikki autoiluun liittyvät kustannukset ovat samassa paikassa.
 • Uudelleensijoitus 0-8h, meillä on kokonaan oma realisointiosasto sekä kattava verkosto tukemassa leasingautojen jälleenmyyntiä. Uudelleensijoitus tehdään ammattitaitomme ja verkostomme avulla oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Tehokas prosessimme tekee kokonaisuudesta helpon.

Meillä on näihin kaikkiin aikaa vieviin haasteisiin valmiit ja tehokkaat prosessit. Pointti jonka halusin tuoda esiin on se, että joudut joka tapauksessa käyttämään rahaa saadaksesi auton yrityksesi käyttöön, mutta liisaamalla sen Sectolta saat saman auton ja kaikki nämä tuomamme hyödyt, tietotaitodot sekä työkalut.

Kuinka rakentaa autoilusta liiketoimintaa tukeva toiminto pelkän aikaa vievän kuluerän sijasta.

Näitä aikaa vieviä asioita käymme autokantaa rakentaessa asiakkaan kanssa läpi:

 • Autojen kokonaiskustannusajattelu, eli katsotaan ensin että mitä kuluja siellä autoilussa oikeasti on, karsitaan turhat ja otetaan kaikki teho irti pakollisista ja kannattavista
 • Brändin rakentaminen, oli kyse sitten minkä kokoisesta yrityksestä, brändin arvo on mittaamaton. Brändin mukaisesti teipattu edustava auto on ilmainen käyntikortti ja investointi tulevaan.
 • Mahdollisuudet vihreämpään, edullisempaan autoiluun. Secto on ollut sähköautojen markkinajohtaja vuodesta 2010
 • Halvemmat ylläpitokustannukset, järkevämpi kulurakenne.
 • Luotettavampi kalusto, toimivampi tuotanto.
 • Oikeat ja tehokkaat työkalut autoilun hallinnointiin. Autoilu on monesti kokonaisuutena suuri kulurakenne liiketoiminnalle. Tarkka ja ennen kaikkea ammattimainen seuranta on tärkeää.
 • Oma yhteyshenkilö, Nopea tavoitettavuus, henkilökohtainen palvelu ja luotettava tietotaito nimenomaan sinun yhtiösi tilanteesta

Minun tehtäväni ei ole tietää, saati kertoa minkä arvoista asiakkaani aika on, vaan katsoa varmaksi että saamme hänen ajan vapautettua kannattavasti autoilusta ja tuotua palvelun tarjoajana oikeat työkalut ja ennen kaikkea kustannustehokkuutta edistävät ratkaisut asiakkaillemme.

 

Kiitos taas kaikille lukijoille, ensi kertaan!

-RED

Secto Automotive

__________

RED aka Rasmus Edsvik on parikymppinen erittäin motivoitunut leasingmyyjä joka omien sanojensa mukaan tekee unelmatyötään maailman parhaassa työyhteisössä Secto Automotivella.

Lue täältä muita leasingmyyjän näkökulmia ja ajatuksia, joista saattaa olla sinulle paljonkin hyötyä.

 

 

 

?>