fbpx

Palvelut Secto Fleet Manager- markkinoiden edistyksellisin autokannanhallintatyökalu käyttöösi veloituksetta!

Jo keskikokoisen autokannan sopimushallinnointi, kuluseuranta ja raportointi on kokonaisuus joka lohkaisee merkittävästi resursseja pyörittäjältään. Tehokkaasti toteutettu autokannanhallinnointi säästää ajan lisäksi euroja kun sopimusmuutostarpeisiin ja mahdollisiin kuluylityksiin osataan reagoida ajoissa.

Asiakkaidemme kanssa keskustelemalla tunnistimme ykköstarpeeksi yksinkertaisen ja tehokkaan kannanhallintatyökalun joka perinteisen seurannan ja raportoinnin lisäksi toimii sähköisenä palvelupisteenä ja mahdollistaa useita käyttäjäprofiileja.

Secto Fleet Managerin kautta näet yrityksenne koko autokannan tilanteen kootusti: ajetut kilometrit, sopimukset sekä sopimusten alkamis- ja päättymispäivämäärät, katsastusajankohdat, huoltohistorian, kulukokonaisuudet, autopolitiikan jne.

Voit hallinnoida autokantaa itse ja lähettää sähköisiä palvelupyyntöjä yhteyshenkilöllesi: tarjouspyynnöt, sopimusmuutokset yms. kulkevat kätevästi sähköisesti. Raportointi on helppoa ja tarvittaessa voit ajaa kaikki tiedot ulos Excel-muodossa.

Kannanhallintatyökalu ei ole uusi keksintö. Secto Fleet Managerista tekee poikkeuksellisen kolme asiaa:

 1. Se ei ole valmis. Fleet Managerissa on jo nyt markkinoiden edistyksellisimmät toiminnallisuudet mutta se ei riitä. Kehitämme Fleet Manageria jatkuvasti käyttäjien tarpeiden ja kokemusten pohjalta. Ajankohtaisin ja toimivin softa käytössäsi aina.
 1. Voit lisätä Fleet Manageriin koko kalustosi: autot, hyötyajoneuvot, peräkärryt, trukit, raskaan kaluston yms. Koko liikkuva käyttöomaisuus seurattavissa ja raportoitavissa samassa paikassa.
 1. Fleet Managerin käyttö on ilmaista riippumatta oletko Secton asiakas, kuka kaluston omistaa tai miten kalusto on rahoitettu.

Yritysten autotarpeet, liiketoiminta ja tavoitteet ovat erilaisia. Me Sectolla emme usko standardisoituihin ratkaisuihin: olemme olemassa tehdäksemme auton omistamisesta ja ylläpitämisestä vaivatonta rahoitus- ja omistusmallista riippumatta.

Kaikille avoin ja ilmainen Secto Fleet Manager on ensimmäinen askel tämän lupauksen lunastamiseen: hyvän kannanhallintatyökalun avulla autokantasi kustannusrakenne ja tulevat investointitarpeet ovat aina ajantasalla. Pystyt reagoimaan muutostarpeisiin etunojaisesti ja yhteyshenkilömme on helppo ehdottaa ratkaisuvaihtoehtoja.

Käyttöönoton yhteydessä Secton yhteyshenkilö esittelee Fleet Managerin ja kartoittaa autokantanne tilanteen. Fleet Managerin saat käyttöösi välittömästi.

Toiminnallisuudet:

Etusivun koontinäkymä:

 • Autokannan yleiskatsaus
 • Tulevat tapahtumat: katsastukset, toimitukset, sopimusten päättymiset
 • Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet
 • Yhteystiedot

Fleet Manager dashboard

Ajoneuvot-sivu:

 • Autokohtainen raportointi itse määrittelemilläsi parametreilla (16 erilaista)
 • Toimenpiteitä vaativat tapahtumat huomiomerkitty (esim. yli- ja alikilometrit, päättyvät sopimukset)
 • Kaikki tiedot vietävissä Exceliin.

Fleet Manager ajoneuvot

Autokohtaiset alasivut:

 • Perustiedot kaikista ajoneuvoista (merkki- ja mallitiedot, käyttäjä, kustannuspaikka, sopimusmalli- ja aika, kilometrit, huoltokustannukset, rahoituskustannus, vakuutukset, lisäpalvelut yms.)

Fleet Manager ajoneuvo

Kulut-sivu:

 • Autokohtaiset kulut lisättävissä helposti kustannuspaikkakohtaisesti

Fleet Manager kulut

Haluatko yhteyshenkilömme tulevan esittelemään Fleet Managerin? Jätä yhteystietosi alla (tarjouspyyntö) tai soita 020 792 4300 niin sovimme sopivan päivämäärän.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.