fbpx

Palvelut Taksi leasingsopimuksella – kolme hyvää syytä

Secto on rakentanut taksiyrittäjien muuttuviin tarpeisiin vastaavan palvelutuotteen uuden taksin hankintaan, rahoitukseen, ylläpitoon ja jälleenmyyntiin.

Taksin hankkimiseen leasingillä on kolme hyvää syytä:

  1. ENNAKOITAVUUS: Tiedät täsmälleen kuinka paljon maksat autostasi sopimuskauden ajan. Ei ikäviä yllätyksiä jälleenmyyntiarvon osalta kauden päättyessä, Secto sitoutuu ostamaan auton sopimuskauden jälkeen sovittuun hintaan (ns. hintatakuu) tai voit itse päättää mitä autolle tapahtuu.
  2. HELPPOUS: Yksi kuukausittainen lasku kattaa rahoituksen ja halutessasi ylläpidon. Secto auttaa kaikissa pulmissa.
  3. ENEMMÄN RAHAA KASSASSA: Toisin kuin osamaksussa, leasingissä maksat vain auton todellisesta arvon alenemasta, mikä tarkoittaa, että kuukausittain maksettava summa on osamaksua pienempi.

Usein kysytyt kysymykset:

Miten hankin taksin leasingillä?

Ota ensin yhteys Sectoon. Taksileasingistä vastaavat yhteyshenkilömme kartoittavat tarpeesi ja rakentavat kanssasi toiveittesi mukaisen taksin lisävarusteita myöten. Voit myös pyytää automyyjää lähettämään autotarjouksen suoraan meille.

Leasingtarjous tehdään toivomillesi kilometreille ja sopimusajalle. Kun yksityiskohdista on päästy yhteisymmärrykseen, Secto tilaa auton autoliikkeeltä. Auton luovutus tapahtuu autoliikkeessä. Lopullinen leasingsopimus allekirjoitetaan auton luovutuksen jälkeen.

Mitä merkkejä on mahdollista hankkia taksileasingillä?

Secto ei rajoita asiakkaan valinnanvapautta, voit valita mieleisesi merkin ja mallin.

Miten leasing eroaa osamaksusta?

Toisin kuin osamaksu, leasing ei tähtää omistamiseen. Osamaksu on velkaa, leasing on pitkäaikaista vuokraa. Sopimuskauden päättyessä leasingauto useimmiten palautuu leasingyritykselle (kts. kohta ”Mitä autolle tapahtuu sopimuskauden jälkeen”).

Toisin kuin osamaksussa, leasingissä maksat vain auton todellisesta arvon alenemasta, mikä tarkoittaa, että kuukausittain maksettava summa on osamaksua pienempi.

Mitä leasingsopimus sisältää?

Leasingsopimus sisältää oman valintasi mukaan pelkän rahoituksen hintatakuulla (rahoitusleasing), tai voit valita mukaan myös merkkikohtaisen huolenpitosopimuksen ja rengasvaihdot. Jälkimmäinen sopimusmalli auttaa ennakoituvuudessa: tiedät täsmälleen kuinka paljon maksat autostasi sopimuskauden ajan ja yksi kuukausittainen lasku kattaa sekä rahoituksen, että ylläpidon.

Mikä on hintatakuu?

kts. ”Mitä autolle tapahtuu sopimuskauden jälkeen”

Onko leasingsopimus joustava?

Leasingsopimusta on mahdollista muuttaa kesken sopimuskauden. Lähes joka kolmannelle Secton autoista tehdään sopimusmuutos sopimuskauden aikana. Yleisimpiä ovat kilometrimuutokset.

Sopimuksen keskenkautinen purkaminen on myös mahdollista. Tällöin auton jäljellä olevasta rahoituspääomasta vähennetään autosta saatu korkein mahdollinen ostotarjous. Erotus jää asiakasyrityksen maksettavaksi. Secto ei käytä minkäänlaisia sopimussakkoja tms.

Mitä autolle tapahtuu sopimuskauden jälkeen

Sopimuskauden päättyessä yrittäjä päättää mitä autolle tapahtuu. Secton yhteyshenkilö käy yrittäjän kanssa vaihtoehdot läpi. Auto voidaan lunastaa itselleen, sopimusta voidaan jatkaa tai auto myydä eteenpäin. Yrittäjällä on myös oikeus itse myydä auto haluamalleen taholle.

Sopimukseen sisältyy hintatakuu: Secto sitoutuu lunastamaan auton sovituilla kilometreillä, sovittuun hintaan sopimuskauden jälkeen 5 000 km liukumalla. Jos auton arvo on kauden päättyessä hintatakuuta korkeampi, tasataan erotus taksiyrittäjän hyväksi. Auton hyvästä pidosta saa siis rahallista hyötyä, eikä sinulle tule ikäviä yllätyksiä jälleenmyyntiarvon osalta.

 

”Siirryin omistamisesta leasingiin, koska laskelmien valossa leasing on kannattavampi vaihtoehto ja tukee yrityksen kasvusuunnitelmia”.
Jari Katajainen / Taksi Katajainen

”Meille yksilöllisesti luotu palvelu tukee liiketoimintaamme joustavasti sekä henkilö-, että tavaraliikenteessä. Voimme itse keskittyä oleelliseen”.
Jukka Ylitalo / Liuttu Logistiikka Oy

 

Kysy lisää taksileasingiin erikoistuneilta myyjiltämme:

Jukka HyökkiJukka Hyökki
Puh. 040 900 0087
jukka.hyokki@secto.fi

 

 

 

Tuomas VeikkolaTuomas Veikkola
Puh. 040 352 6187
tuomas.veikkola@secto.fi

 

 

 

 

Taksi leasing Secto Automotive

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.