fbpx

Rekrytointi Etsimme fleet koordinaattoria

Secto Automotive tarjoaa liikkuvan kaluston hallinnointi- ja rahoituspalveluita yrityksille. Markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima, myynnin ja support-toimintojen kitkaton yhteistyö, timanttinen asiakaspalvelu ja kova työ ovat nostaneet autoalan laskusuhdanteessa syntyneen 11-vuotiaan Secton suomalaisten yritysten eturiviin.

Tekemisen into on edelleen kova, kasvamme yli 30 % vuosittain. Asiakastyytyväisyys on toimintamme selkäranka: 85 % asiakkaistamme antaa meille kiitettävän arvosanan. Haluamme pitää tason korkealla vastaisuudessakin ja siksi etsimme motivoituneita multitaskaajia asiakaspalveluumme:

Etsimme fleet-koordinaattoria asiakaspalvelutiimiimme.

Fleet-koordinaattorina vastaat asiakkaidemme puhelinpalvelusta sekä kaluston tilaus- ja hallinnointiprosessista. Lisäksi toimit myyjiemme tukena liittyen sopimusasiakirjoihin ja muihin käytännön asioihin koskien asiakassuhteen hoitamista.

Työ on nopeatempoista ja vaatii samanaikaisesti koordinointikykyä, tarkkaa silmää yksityiskohdille sekä kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia. Myyntihenkisyys ja kielitaito ovat etu. Tulevilta työkavereiltasi terveisiä, että toivovat positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa. ”Hoidetaan homma kuntoon”-mentaliteetti on must, (huono) huumorintaju plussaa ja nopea työssä oppiminen onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle joustavan ja itsenäisen tehtäväkentän inspiroivassa ympäristössä sekä loistotiimin ympärillesi. Fyysinen työpisteesi on Porvoossa.

Me sectolaiset viihdymme työssä erinomaisesti: 90 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Jos haluat liittyä tiimiin, jätä vapaamuotoinen, SINUN näköisesi hakemus (CV, video tms.) tänne, ja olemme yhteydessä. Hakuaikaa on 20.10.2019 saakka.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelujohtajaltamme Heidi Tenhuselta tiistaisin ja torstaisin klo 8-9 välillä puh. 040 728 8817.

Secto Automotive on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa liikkumiseen on toiminut: vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista, palvelumme piirissä on 3 500:n asiakkaan yli 8 000 ajoneuvoa. Toimintamme ytimessä on henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat antavatkin palvelullemme tutkitusti kiitettävän arvosanan.

Secto Automotive

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.