Rekrytointi Etsimme Key Account Managereita

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen.

Meillä myyntiä mitataan asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on osin tulokseen sidottua. Myyjällä on vapaus ja vastuu määrittää omat työtuntinsa ja -pisteensä.

Myynti Sectossa ei ole sen erilaisempaa kuin muuallakaan. Toki tuote- ja palvelutarjoamamme on markkinoiden laajin ja panostamme merkittävästi myynnin johtamiseen, työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla.

Secto on kymmenessä vuodessa kasvanut suurimmaksi kotimaiseksi leasingyritykseksi. Autoalan laskusuhdanteessa syntynyt Secto on Suomen 23. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 14.6.2018) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 310. Liikevaihtomme on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 40 %, vuoden 2018 liikevaihdon ollessa 224 miljoonaa euroa. Palvelemme yli 3 000 asiakasyritystä ja Suomen teillä liikkuu yli 8 000 hallinnoimaamme autoa ja työkonetta.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 90 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana.

Etsimme nyt uusia ratkaisumyyjiä liittymään todella kovaan tiimiin, rakentamaan Euroopan parasta palvelua. Tähtäämme mittavaan kasvuun myös tulevaisuudessa.

Perinteinen CV on ihan hyvä olla olemassa, kokemus myynnin alalta on suotavaa, auto- tai rahoitusalan kokemusta emme missään nimessä vaadi. Me etsimme ennen kaikkea voitontahtoisia, osaavia, oppivia, tiimipelaavia yksilöitä, mikä ei aina välity CV:stä. Jätä siis vapaamuotoinen, SINUN näköisesi hakemus (CV, video tms.) tänne ja olemme yhteydessä. Hakuaikaa ei ole rajattu, haastattelemme ja palkkaamme henkilöitä sitä mukaan kun löydämme meille sopiva myyjiä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, meidän HR vastaa mielellään osoitteessa niina.hyttinen@secto.fi

Lisätietoja yrityksestä: www.secto.fi.