fbpx

Rekrytointi Etsimme uusia vaihtoautomyyjiä tiimiimme

Secto Automotive on suurin kotimainen leasingyritys. Panostamme merkittävästi kuluttajaliiketoimintaan ja vaihtoautotoimintamme on tässä suuressa roolissa.  

Avaamme uuden 5000 m2 vaihtoautomyymälän Espoon Friisilään 1.6.2020. 

Etsimme VAIHTOAUTOMYYJIÄ vahvistamaan tiimiämme

Pääset osaksi Secto Vaihtoautot Oy:n huipputiimiä, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan.  

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa, lisäpalveluiden myymistä sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen. Meillä myyntiä mitataan aktiviteettien määrällä sekä asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on tulokseen sidottua.  

Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen arkipäivään. Vaihtoautoissa meitä motivoi huipputiimin lisäksi Secton laadukkaat leasingkäytöstä palautuvat autot, joita kuluttajat arvostavat. Panostamme vahvasti myynnin johtamiseen, digitaalisiin työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla. 

Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen suunnasta.  

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden kanssa sekä pelaat reilusti joukkueen eteenMyyntinälkäsi kasvaa onnistuessasi ja hiljaisempanakin päivänä löydät itsesi sammuttamassa nälkääsi olemalla yhteydessä asiakkaisiin. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään.  

Voit myös kysyä tehtävästä lisää kuluttajaliiketoiminnan johtajalta Kimiltä arkipäivisin klo 9-10, numerosta 0400 277 721, kim.illman@secto.fi tai meidän HR:ltä niina.hyttinen@secto.fi.

Hakemuksesi voit lähettää 17.5.2020 mennessä osoitteeseen hr@secto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

 

___

Secto on suurin kotimainen yritysautoilun ja konerahoituksen palvelutalo. Tarjoamme liikkuvan kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja yrityksille. Haastamme perinteiset kaluston omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

Innovatiivinen lähestymistapa on toiminut: Secto on yksi 2000-luvun superkasvajista. Meillä on kunnia palvella tuhansia kotimaisia yrityksiä, joiden yli 10 000 auton ja koneen kanta on hellässä hoivassamme. Secto Vaihtoautot on osa Secto Automotive-konsernia. Secton leasingajoneuvot löytävät uudet käyttäjät Espoon Vaihtoautotalon kautta. 

Lisätietoja yrityksestä:  

www.secto.fi 

www.sectovaihtoautot.fi 

 

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.