fbpx

Ajankohtaista, Rekrytointi Etsimme uutta sectolaista taloushallintotiimiimme

Olemme kotimainen idearikas liikkuvan kaluston ja autoilun hallinnointi- ja rahoituspalveluita tarjoava kasvuyritys. Asiakkaiden kiitettäväksi arvioima palvelumme rakentuu aidoista asiakaskohtaamisista sekä joustavasta tavasta toimia. Me sectolaiset viihdymme työssä erinomaisesti: 90 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Haluatko tulla mukaan osaksi timanttista työyhteisöämme?

Etsimme numeroiden parissa viihtyvää ja hyvää (melko huonoa) huumoria arvostavaa

Taloushallinnon assistenttia

Vastaat ostoreskontran (ostolaskujen tiliöinti ja tallennus, laskujen kierron valvonta) ja maksuliikenteen hoitamisesta (tiliotteet, maksatus) sekä olet mukana kehittämässä prosessejamme ja järjestelmiämme kovaa vauhtia kasvavassa yhtiössämme.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon töistä sekä kiinnostusta ja ideoita oman työsi kehittämiseen. Nautit nopeatempoisuudesta (sitä riittää), mutta olet silti tarkka ja sinulla on ”homma kerralla kuntoon” -asenne, etkä myöskään hätkähdä kiirettä ja rutiininomaisia työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle joustavan ja itsenäisen tehtäväkentän inspiroivassa ympäristössä sekä loistotiimin ympärillesi. Fyysinen työpisteesi on Porvoossa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä laskentapäällikkö Anu Koskelaiselta, puh. 040 727 8805, ma 12.8. klo 12-13 tai ke 14.8. klo 10-11 sekä HR-päällikkö Niina Hyttiseltä, niina.hyttinen@secto.fi.

Jätä siis vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV tänne jo tänään, hakuaika päättyy 18.8.2019.

Secto Automotive on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö. Secto haastaa perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luo uusia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa liikkumiseen on toiminut: vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista, palvelun piirissä on 3 500:n asiakkaan yli 8 000 ajoneuvoa. Secton toiminnan ytimessä on henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat antavatkin Secton palvelulle tutkitusti kiitettävän arvosanan.

Lisätietoja yrityksestä: www.secto.fi.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.