Rekrytointi Haemme Accounts Payable Manageria

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea.

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 85 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme yli 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme.

Haemme taloustiimiimme Accounts Payable Manageria

Haemme nyt taloustiimiimme kehittämisestä ja automaation lisäämisestä innostunutta ostoreskontran vahvaa osaajaa. Vuotuinen ostolaskumäärämme on n. 200 000 kpl. Tärkeä osa työtäsi tulee olemaan ostolaskujen käsittelyn automatisoinnin edistäminen ja kehittäminen. Vastaat ostoreskontrasta, maksuliikenteen hoitamisesta ja olet ostolaskujen käsittelyjärjestelmän pääkäyttäjä. Työskentelet Talousjohtajan suorassa alaisuudessa ja olet osana talouden ohjausryhmää.

Tehtäviisi kuuluu myös:

  •                          sähköisten ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja tallennus
  •                          laskujen hyväksyntäkierron hoitaminen ja laskujen siirto kirjanpitoon
  •                          maksatus (manuaalimaksut, maksuerät)
  •                          päivittäisten tiliotteiden ja viitesiirtojen noutaminen ja käsittely
  •                          Läheinen yhteistyö kirjanpidon kanssa

Sinulla on useamman vuoden kokemus ostoreskontran kehittämisestä ja plussaa on, jos OpusCapita ja Microsoftin Business Central ovat sinulle tuttuja.  Kehittäminen innostaa sinua, mutta et myöskään hätkähdä manuaalista laskujen käsittelyä kun tarve sen vaatii. Nautit nopeatempoisuudesta ja sinulla on ”homma kerralla kuntoon” -asenne.

Tervetuloa tekevään tiimiin

Olemme ehkä itse jäävejä sanomaan, mutta työyhteisömme yhteishenki on poikkeuksellinen. Tiimityöskentely ja yhteisen tavoitteen eteen puurtaminen on sectolaisille luontaista. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta tarkan ja täsmällisen työotteen lisäksi pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään.

Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Espoossa. Rohkaisemme etätyöskentelyyn työn sujuvuuden mahdollistamissa rajoissa.

Koetko, että voisit sopia Secton tiimiin? Ilmoita itsestäsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 18.1. osoitteeseen hr@secto.fi. Otsikoi viestisi “Accounts Payable Manager hakemus”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro itsestäsi mieluusti lyhyesti lähettämäsi CVn ohessa. Lisätietoa mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia otsikolla ”Lisätietoa Accounts Payable Manager tehtävästä” osoitteeseen hr@secto.fi

Lisätietoja yrityksestä: www.secto.fi.