Rekrytointi Haemme BtoB leasingmyyjää

Tule meille Sectolle BtoB leasingmyyjäksi

Oletko BtoB myynnin ammattilainen, jolla on intohimoa kehittää kustannustehokkaita liikuttamisratkaisuja yritysten tarpeisiin? Nautit työssäsi asiakaskohtaamisista ja onnistumisen tunteita koet luodessasi uusia asiakassuhteita sekä tuottamalla luotettavia ratkaisuja pitkäaikaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta BtoB myynnistä sekä rahoitusratkaisujen rakentamisesta. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja pystyt vastaamaan niihin Secton tarjoamien ratkaisujen kautta, mutkattomasti ja nopeasti. Hahmotat pääpiirteittäin asiakasyrityksen ydinliiketoiminnan sekä heidän tarpeensa hyötyajoneuvojen ja eri liikuttamisratkaisujen hankinnassa.

Sectolaisena pääset mukaan inspiroivaan ja ainutlaatuiseen työyhteisöön.   Meillä työntekijät kohdataan yksilöinä ja hierarkiamme on matala sekä kommunikointimme avointa. Secto on vakavarainen kasvuyritys, jonka tavoiteena on luoda mutkatonta autoarkea asiakkaalle. Mutkattomuus näkyy myös meidän sisäisessä tekemisessämme, autamme ja mahdollistamme myös toisten onnistumisen. Palkkaus tähän tehtävään muodostuu kannustavasta ja kilpailukykyisestä provisiomallista.

Kiinnostuitko? Tästä pääset lukemaan työpaikasta tarkemmin ja hakemaan paikkaa.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 23.5.2022.

Secto Automotive on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun yksityishenkilöille ja yrityksille. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot 12 vuotta sitten ja on siitä lähtien toiminut Suomen sähköautoilun uranuurtajana ja leasingmarkkinajohtajana.