fbpx

Rekrytointi Haemme CFO:ta

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea.

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 80 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme. Liikevaihtomme 2019 oli 293 Meur ja käyttökate 7,5 Meur. Lue lisää täältä.

Haemme talousjohtajaa

Haemme nyt johtoryhmäämme liiketoimintalähtöistä talousjohtajaa! Tehtävässä otat vastuullesi Secton taloushallinnon kokonaisuuden, toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme, muun johtoryhmän sekä oman tiimisi kanssa. Secton taloushallinnon tiimi eli sinun tuleva tiimisi on vahva, itseohjautuva ja koostuu kymmenestä taloushallinnon asiantuntijasta. Olet kokenut tiiminvetäjä ja kuvailet itseäsi ihmisjohtajaksi.

Etsimme talousjohtajaksemme henkilöä, joka tulee erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kommunikoi selkeästi ja ymmärtää sekä isoja kokonaisuuksia että arvostaa yksityiskohtia. Olet analyyttinen, omaat kokemusta niin ulkoisesta kuin sisäisestä laskennasta ja olet erityisen motivoitunut kehittämään yhtiön prosesseja kokonaisvaltaisesti eteenpäin. Sinulla on intohimoa ja näkemystä siitä, miten taloushallinnon tekemisellä voidaan mahdollistaa ja tukea vahvasti ja nopeasti kasvavan yrityksen toimintaa ja menestystä.

Tervetuloa tekevään tiimiin

Olemme ehkä itse jäävejä sanomaan, mutta työyhteisömme yhteishenki on poikkeuksellinen.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 80 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Tiimityöskentely ja yhteisen tavoitteen eteen puurtaminen on sectolaisille luontaista.

Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Espoossa ja rohkaisemme etätyöskentelyyn työn sujuvuuden mahdollistamissa rajoissa.

Mikäli koet, että voisit sopia Secton porukkaan, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hr@secto.fi. Otsikoithan viestisi “Secto Automotive, CFO”.

Ilmoitathan itsestäsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 30.11.

Talousjohtajan tehtävää ja Sectoa koskeviin kysymyksiin vastaa Outi Mäkinen osoitteessa hr@secto.fi.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.