Rekrytointi Haemme johdon assistenttia

Tule meille Sectolle johdon assistentiksi

Oletko jo kokemusta kartuttanut organisoinnin ja priorisoinnin ammattilainen? Sinulla pysyy langat käsissä isommissakin kokonaisuuksissa ja hahmotat selkeästi asiakokonaisuuksien vaikutuksia toisiinsa. Sinua innostaa ja motivoi työssäsi toisten auttaminen ja asioiden järjestyksessä pitäminen. Nautit työssäsi sosiaalisista kohtaamisista ja onnistumisen tunteita koet, kun saat olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa uusia toimintamalleja.

 

Sinulla on kertynyt jo jonkin verran kokemusta johdon assistentin tehtävistä sekä viestinnästä. Ymmärrät ja hahmotat sidosryhmiesi tarpeet nopeasti. Pystyt priorisoimaan ja hoitamaan viiden hengen johtoryhmämme avustavia tehtäviä mutkattomasti, joustavasti ja itsenäisesti. Tässä tehtävässä pääset tekemään kirjallista materiaalia ja viestimään paljon, joten MS Officen hyvä hallinta sekä suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Kalentereiden ja projektien hallinta sekä suunnitelmallisuus arjessa ovat sinulle tuttuja asioita. Et häkelly nopeista käänteistä, olet positiivinen ja tartut ripeästi uusiin asioihin. Kykenet itsenäisiin, tehokkaisiin päätöksiin, samalla kun nautit yhteistyöstä muiden Sectolaisten kanssa. Tuot esiin uusia ideoita ja uskallat myös haastaa. Positio on uusi, joten sinulla tulee olla myös rohkeutta kehittää ja luoda uutta.

Kiinnostuitko? Tästä pääset lukemaan työpaikasta tarkemmin ja hakemaan paikkaa.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 16.7.2022.

Secto Automotive on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun yksityishenkilöille ja yrityksille. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot 12 vuotta sitten ja on siitä lähtien toiminut Suomen sähköautoilun uranuurtajana ja leasingmarkkinajohtajana.