Rekrytointi Haemme leasingmyyjää hyötyautotiimiin

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea.

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen.
Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 80 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme.

Etsimme LEASINGMYYJÄÄ vahvistamaan hyötyajoneuvotiimiämme.

Pääset osaksi huipputiimiä, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan.

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa, lisäpalveluiden myymistä sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen.

Meillä myyntiä mitataan aktiviteettien määrällä sekä asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on osittain tulokseen sidottua.
Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen vauhdikkaaseen arkeen. Panostamme vahvasti myynnin johtamiseen, digitaalisiin työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla.

Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen ja kollegoiden suunnasta.

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden kanssa. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja ymmärrät proaktiivisen asiakaskontaktoinnin olevan myyntityön perusta. B2B-myynnin tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeimpänä halu oppia, kehittyä ja omata työtä pelkäämättömän asenne. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään.

Voit myös kysyä tehtävästä lisää liiketoimintajohtaja Juha Qvickiltä puhelimitse 040 417 1986 perjantaina 20.11 klo 12-15 välisenä aikana tai sähköpostitse juha.qvick@secto.fi.
Hakemuksesi voit lähettää 30.11 mennessä osoitteeseen hr@secto.fi. Otsikoithan viestin “Leasingmyyjä”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestä:
www.secto.fi
www.sectovaihtoautot.fi