Rekrytointi Haemme Senior Technical Owneria

Secto ei myy autoja. Me myymme mutkatonta autoarkea.

Digitalisoitumisen ja uusien käyttövoimien myötä liikkuminen on valtavassa murroksessa. Kotimaisena kasvuyhtiönä, pitkistä perinteistä ja kiveen hakatuista rakenteista vapaana haastamme perinteiset auton omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille ja yrityksille.

Työllistämme 80 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Suomen teillä liikkuu 4 000 asiakasyrityksemme 10 000 ajoneuvoa, jotka ovat hellässä hoivassamme.

Haemme IT-tiimiimme nyt uutta osaajaa Senior Technical Owner, integrations and data -rooliin

kehittämään ja luomaan uusia moderneja sähköisiä palveluita helpottamaan mutkatonta autoilua. Pääset tekemään sekä sisäisiä palveluita että rakentamaan Secton suoraan käyttäjille suunnattua mobiilia palvelukokonaisuutta (Secto Driver Assistant).

Hyödynnämme täysin pilvipohjaisia palveluita ja moderneja kehitysmenetelmiä. Teknologiapuolelta peräänkuulutamme osaamista AWS ja Azure pilviteknologioista. Tulet työskentelemään SQL- ja NoSQL- tietokantojen (Cosmos DB ja SQL Server) parissa ja integraatioita pääset toteuttamaan Frends tuotteella sekä erilaisilla koodikielillä. Toivomme kokemusta erilaisista DevOps toimintamalleista. Tehtävä on vastuullinen, mutta samaan aikaan hands-on, joten toivomme että olet aidosti kiinnostunut datan ja tietovarastojen parissa työskentelystä. Edellytämme senioriteettitasoa, mutta emme oleta, että hallitset kaiken täydellisesti vaan että osaat useimpia näistä ja olet saanut jotakin kosketuspintaa mahdollisimman monesta. Tehtävässä pääset hyödyntämään kattavasti osaamistasi eri alueilla.

Etsimme tiimipelaajaa, jolta löytyy projektikokemusta ja tekemisen meininkiä. Pääset tekemään yhteistyötä myös liiketoiminnan kanssa uusien ratkaisujen tiimoilta, joten sosiaalisista taidoista ei varsinaisesti ole haittaa. Tarjoamme tiiviin ja ammattitaitoisen tiimin, valitsemasi työvälineet, vapauden työskennellä joko toimipisteellämme tai etänä ja todella innostavat projektit uusien autoilun palveluiden rakentamisen äärellä. Me emme malta odottaa, mitä kaikkea saammekaan aikaiseksi ja toivomme, että jaat innostuksen kanssamme.

Esimiehenäsi toimii Secto Automotiven Chief Digital Officer Jani, jolta löytyy yli vuosikymmenen kokemus autotoimialan digitaalisesta kehityksestä. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta autotoimialasta, sillä talo on täynnä kokemusta tältä alalta – tulet varmasti oppimaan paljon! Arvostamme teknistä koulutusta, mutta tämä ei ole vaatimus. Asenne ja osaaminen ratkaisee.

Koetko, että voisit sopia Secton tiimiin? Ilmoita itsestäsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 14.12. osoitteeseen hr@secto.fi. Otsikoi viestisi “Senior Technical owner”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa pitkää hakemuskirjettä, mutta kerro itsestäsi mieluusti edes lyhyesti lähettämäsi CVn ohessa.

Mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä vastaa Secto Automotiven HR Outi Mäkinen osoitteessa hr@secto.fi tai numerosta: 050 330 0616.

Secto Automotive