fbpx

Rekrytointi Meille työkaveriksi? Etsimme myyntipäällikköä.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Secto Automotive on suurin kotimainen leasingyritys. Tulemme panostamaan merkittävästi kuluttajaliiketoimintaan ja vaihtoautotoimintamme on tässä suuressa roolissa.

Tarvitsemme nyt vetäjää vaihtoautomyymäläämme Espoon Olarinluomaan.

Saat johdettavaksesi huipputiimin, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan. Vastaat myös varastonkierrosta, palvelu- ja tuotetarjoamasta sekä kuluseurannasta. Hoidat autojen ostohinnoittelua, seuraat päättyvää leasingkantaa sekä hinnoittelet myös vaihdossa tulevat ja ostettavat autot. Huolehdit ennen kaikkea asiakkaistamme ja mahdollisista reklamaatioista. Tärkeintä työssäsi on ohjata, tukea, kannustaa ja motivoida huippumyyjiämme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Luonnollisesti osallistut myös tiimin jäsenenä myyntityöhön.

Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen arkipäivään. Kaunistelematta saat ison määrän töitä sekä keskeneräisiä ja villejä suunnitelmia työstettäväksi. Vaihtoautoissa meitä motivoi huipputiimin lisäksi Secton laadukkaat leasingkäytöstä palautuvat autot, joita kuluttajat arvostavat. Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen suunnasta.

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden sekä sidosryhmien kanssa. Tiiminvetäjänä saat hiottua tiimin toiminnan timanttiasteelle omalla esimerkilläsi, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoillasi sekä rehellisyydellä ja avoimuudella. Tiimiläisesti toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään.

Raportoit tehtävässä kuluttajaliiketoiminnan johtajalle, Kim Illmanille.

Voit myös kysyä tehtävästä lisää Kimiltä arkipäivisin klo 9-10, numerosta 0400 277 721 tai meidän HR:ltä niina.hyttinen@secto.fi

Hakemuksesi voit lähettää 1.11.2019 mennessä osoitteeseen hr@secto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Secto Automotive on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva leasing-yhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvojen omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa liikkumiseen on toiminut: vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista, palvelumme piirissä on 3 500:n asiakkaan yli 8 000 ajoneuvoa. Toimintamme ytimessä on henkilökohtainen palvelu. Asiakkaat antavatkin palvelullemme tutkitusti kiitettävän arvosanan. Secto Vaihtoautot on Secto Automotive-konsernia. Secton leasingajoneuvot löytävät uudet käyttäjät Espoon Olarinluoman vaihtoautotalon kautta.

Lisätietoja yrityksestä: www.secto.fi

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.