fbpx

Secto mediassa Talouselämä-lehti: Secto Suomen 310. suurin yritys

Talouselämä listasi Suomen 500 suurinta yritystä 1.6.2018 ilmestyneessä numerossaan. Secto Automotive löytyy listan sijalta 310, nousua viimevuoteen 65 sijaa.

Secton liikevaihto kasvoi viime vuonna 28 prosenttia 181 miljoonaan euroon. Kannattavuuden ja kasvun taustalla oli muun muassa yrityksen tarjoaman laajentaminen kone- ja laiterahoitukseen. Viime vuosien panostukset automaatioon ja järjestelmäkehitykseen ovat mahdollistaneet korkean palvelutason ylläpidon ilman merkittävää kulurakenteen muutosta.

– Tarjoaman laajentuminen, uudet sähköiset työkalumme ja sectolaisten korkea palveluasenne ovat johtaneet paitsi kannattavaan kasvuun, myös tyytyväisempiin asiakkaisiin. Asiakkaamme suosittelevat meitä 8,4 keskiarvolla (asteikolla 1-10) , Net Promoter Scoren ollessa erittäin korkea 49, kertoo toimitusjohtaja Ville Alanen.

Alasen mukaan ensi vuonna tähdätään Talouselämän listauksen top 200:aan.

– Olen erittäin ylpeä meidän porukan tavasta viedä asioita tavoitteellisesti eteenpäin. Kasvu on jatkunut suunnitelmallisesti ja tästä on hyvä jatkaa – yhdessä. Keskeinen fokus asiakastyössämme tulee tänä vuonna olemaan pk-sektorin asiakkuudet ja autoliikeyhteistyöhön panostaminen. Viime vuonna Sectolla oli 6 300 kohdetta, tänä vuonna tavoitteena on 8 000 kpl:een kanta, päättää Alanen.

Talouselämä top 500 Secto Automotive

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.