fbpx

Secto mediassa Talouselämä: Secto on suurin porvoolainen yritys

Tästä aiheesta voisi kirjoittaa businessjargonilla kyllästetyn tiedotteen ”kotimaisen PK-yrityksen nousu suurten joukkoon”. Businessjargon ei kuitenkaan ole meidän ominta osaamista, tykätään suorasta puheesta.

Secto on kiivennyt tasaisen varmasti vuosittain julkaistavassa Talouselämän Top 500-listauksessa.

Juuri julkaistun listauksen mukaan Secto on nyt Suomen 217. suurin yritys ja samalla suurin porvoolainen.

Siinä ne tärkeimmät faktat. Faktojen takana on vuosikausia kovaa työtä, onnistumisia, epäonnistumisia ja sitoutuneita, ainutlaatuisia ihmisiä.

Jätetään kuitenkin oman kilven kiillottaminen toistaiseksi tähän ja kiitetään ennen kaikkea niitä tuhansia asiakkaita, jotka ovat antaneet alkujaan pienelle, nuorten yrittäjien start upille mahdollisuuden. Kiitetään niitä asiakkaita, jotka ovat arvostaneet palvelua ja joustavuutta enemmän kuin sentilleen tingittyä massatuotetta. Aina ei mene putkeen, joten kiitetään erityisesti niitä asiakkaita, jotka ovat antaneet arvokasta palautetta ja toisen mahdollisuuden.

Secto on luotu palvelemaan kaltaistensa pk-yritysten tarpeita. Yli 12 vuoden ja 4 000 asiakasyrityksen kokemuksella voimme kertoa että suomalaiset pk-yritykset ovat parasta mitä tällä maalla on tarjota. Pienillä yrityksillä on persoona ja potkua.

Pienen start up-yrityksen palo on mahdollistanut myös Secton kasvun. Pienen yrityksen hengestä ja palosta aiomme jatkossakin pitää kiinni, riippumatta siitä mikä numero keikkuu nimen perässä erinäisissä listauksissa.

Asiakkaillemme tulemme edelleenkin tuottamaan parasta mahdollista asiakaskokemusta suurella sydämellä. Se erottaa meidät muista.

Talouselämä top 500 Secto Automotive

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.