Sponsoroinnit, Tiedotteet Alppihiihtäjä Rosa Pohjolaiselle Kia e-Niro -täyssähköauto

Levin maailmancupin pujotteluun valmistautuvalle alppihiihtäjä Rosa Pohjolaiselle luovutettiin Kia e-Niro -täyssähköauto. Auton luovutti urheilijalle suurin kotimainen autoleasingyhtiö Secto Automotive, joka on Pohjolaisen pitkäaikainen tukija. Kia on puolestaan Suomen alppihiihtomaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani ja autopartneri.

”Olen todella innoissani Kia e-Niro -täyssähköautosta. Olen jo tehnyt sillä leirimatkan Vuokattiin, mikä oli hyvä osoitus sähköauton käyttömahdollisuuksista myös pidemmille matkoille”, Pohjolainen sanoo.

Pohjolainen, 18, sai ajokortin jo 17-vuotiaana. Kia e-Soul -sähköautoon hän pääsi tutustumaan ensimmäinen kerran vuosi sitten ja oli heti vakuuttunut.

”Sähköautossa minua viehättää äänettömyys sekä vääntö, joka on heti käytettävissä. Urheilijana joudun matkustamaan paljon, enkä aina voi valita vähäpäästöisintä liikkumismuotoa. Haluan kuitenkin hoitaa omat ajoni sähköllä aina kuin mahdollista,” Pohjolainen sanoo.

Kia e-Ni­ron toi­min­ta­mat­ka sähköllä on jopa 454 ki­lo­met­riä. Hyvinkäällä asuvalle urheilijalle se riittää hyvin useimpiin ajoihin.

Rosa Pohjolaisen nimi ponnahti vuosi sitten suomaisten tietoisuuteen, kun hän laski Levin maa­il­mancu­pis­sa upeas­ti pis­teil­le (27:s). Lupaavasti alkanut kausi kuitenkin päättyi ennenaikaisesti viime tammikuussa polvivammaan Pohjolaisen kaaduttua harjoituksissa Italiassa.

”Pitkän laskutauon sekä polvioperaation takia jouduin lähtemään liikkeelle ihan perusasioista. Pari ensimmäistä leiriä menikin vapaalaskuja ja pätkäkeppejä laskiessa. Viimeisellä jäätikköleirillä Itävallan Hintertuxissa pääsin kuitenkin laskemaan kunnolla rataa kovalla pinnalla. Fiilikset tositoimiin pääsemisestä ovat todella hyvät”, Pohjolainen sanoo.

”Olemme iloisia, että Rosa tekee paluun kisarinteeseen Levillä. Urheilijan arki on liikkumista paikasta toiseen. Meille Sectolla on tärkeää että pystymme tukemaan Rosan vähäpäästöistä ja turvallista liikkumista. Toivomme, että se osaltaan kannustaa myös muita sähköautoiluun”, sanoo Secton kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Kim Illman.

Levin maailmancup lasketaan 20.-21. marraskuuta.

Secton Kim Illman luovutti alppihiihtäjä Rosa Pohjolaiselle Kia e-Niro-täyssähköauton.

Kuvat: Rosa Pohjolainen ja Kia e-Niro Secto Automotive

Lisätietoja
Lauri Puintila, PR-päällikkö, Kia-maahantuonti, Lauri.Puintila (at) bergeautonordics.com, 040 584 4685
Milla Jokisaari, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö milla.jokisaari (at) secto.fi, 040 577 7850

Secto Automotive
Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu kotimainen yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Joka neljäs autoleasingia käyttävä yritys luottaa palveluumme ja Suomen teillä liikkuu yli kymmenen tuhatta Secton hellässä huovassa olevaa ajoneuvoa.

Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen yksityishenkilöille, työsuhdeautoilijoille sekä yrittäjille. Meillä on ratkaisu.

Kia Corporation
Kia Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja ja liikkuvuuden tarjoaja, joka haluaa inspiroida asiakkaitaan liikkumisella.
Kia-autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kia-autoja valmistetaan kuudessa eri maassa ja myyntiverkosto toimii yli 190 maassa. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 52 000 työntekijää.
Kia oli vuonna 2020 Suomen viidenneksi rekisteröidyin automerkki yli seitsemän prosentin markkinaosuudellaan. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on Suomessa alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani.
Kian maahantuontiyhtiö Suomessa on Bergé Auto Nordics Oy.

 

Rosa Pohjolainen räjäytti potin nousemalla pisteille vasta kolmannessa maailmancupissa 2020. Samoihin aikoihin Rosa täytti 17 ja ajoi ajokortin. Rosan pitkäaikaisena sponsorina Secto Automotive haluaa huolehtia Rosasta myös kilpailujen välillä. Ajokouluttaja Risto Virtanen piti Rosalle ajotunnin, painotus vaaratilanteissa. Katso miten Rosa pärjäsi ja ota vinkit talteen itsellesikin!