Sponsoroinnit Secto tukee alppilajien 5-kertaista suomenmestaria Rosa Pohjolaista, 14 v, myös ensi kaudella

Secton henkilökunta pääsi kesäjuhliensa yhteydessä kuulemaan viisinkertaisen alppilajien suomenmestarin Rosa Pohjolaisen, 14 v, tunnelmia erittäin onnistuneesta kaudesta.

Rosan esiteltyä itsensä ja saavutuksensa, sectolaisille jäi päällimmäiseksi vaikutelmaksi päämäärätietoisuus ja vaatimattomuus: viisi suomenmestaruutta ja kolme palkintosijaa Italian Folgariassa käydyissä epävirallisissa junioreiden maailmanmestaruuskilpailuissa mainittiin Rosan puheessa sivulauseessa. Kesälläkään Rosa ei lepäile, treenejä on off seasonina ”vain” kaksi kertaa päivässä. Huipulla ei selvästikään pysytä huilimalla.

Secton toimitusjohtaja Ville Alanen kiitti Rosaa ojentamalla bonus-shekin palkintona kuluneen kauden runsaista mitalisijoista sekä SUP-laudan auttamaan kokonaisvaltaisessa kesäharjoittelussa. Samalla Ville ilmoitti että Secto tulee tukemaan Rosan laskuja myös tulevalla kaudella toimittamalla Rosalle ja huoltojoukoille Secto Racebiilin kisojen väliseen suhaamisen aiempien vuosien kaltaisesti.

Melko pian me Sectolla saamme tilata Rosalta treenejä ja luentoja voittamisen anatomiasta, niin tavoitteellisesti ja onnistuneesti tämä nuori nainen harjoittelee.

 

Rosa Pohjolainen Secto Automotive
Erittäin onnistunut alppilaskukausi ja viisi suomenmestaruutta ansaitsee yläfemmat ja tuntuvan bonuksen. Kuvassa Secto Automotiven toimitusjohtaja Ville Alanen, alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen sekä Secto Automotiven henkilökuntaa
Rosa Meriläinen Secto Automotive