Sponsoroinnit Alppilaskija Rosa Pohjolaisen kausi 2018-2019 – 6 SM-kultaa ja mitä muuta

Secto on tukenut juniorialppilaskija Rosa Pohjolaista vuodesta 2016. Rosan tavatessamme ei meillä ollut aavistustakaan millaisen motivaation omaavan lahjakkuuden saisimme tiimiimme. Viimekaudella Rosa voitti mm. viisi suomen mestaruutta. Rosan odotukset kuluneelle kaudelle olivat kovat ja ainakin näin sponsorin näkökulmasta kausi meni vielä edellistäkin paremmin, jos se vain on mahdollista. Mitä mieltä on Rosa? Lue alta hänen terveisensä. Nyt jäämme jännittämään mitä tapahtuu junioriuran jälkeen…

Moi sectolaiset!

Mennyt kausi oli mun viimeinen kausi junioreissa ja se meni mun osalta hyvin. Kotimaan kilpailut menivät erinomaisesti, voitin Audi kokonaistourin sekä SM-kisoissa voitin kaikki 6 lajia, mikä oli yksi päätavoitteista.

Kauden aikana kävin kisaamassa kolmessa eri kansainvälisessä kisassa, joista ensimmäinen oli Italiassa. Tavoitteet kisoihin oli kovat, mutta joukkueeseen iskenyt vatsatauti vei voiton. Tältä reissulta opin että puolikuntoisena ei kannata startata.

Seuraava kansainvälinen kisa käytiin Ranska Val d’Iseressä, josta kotiinviemisinä tuli kauden ensimmäinen keskeytys, sekä 4. sija super-G:ssä.

Minun juniorivuosien vikan kisan kävin kisaamassa Ruotsin Tärnabyssa Ingermartrofenissa, jossa voitin kaksi kilpailua ja yhdessä olin toinen. Kirjoittaessa tätä kello on 5.50 aamulla ja olen matkalla Saariselälle leirille.

Kauden aikana syntyy poissaoloja tosi paljon leirien ja kilpailuiden takia, esimerkiksi tänäkin vuonna tulen olemaan poissa koulusta 103 koulupäivää. Vaikka poissaoloja tulee paljon, koulu menee erittäin hyvin ja olen oppinut itsenäiseen opiskeluun vuosien varrella. Tästä suuri kiitos Helsinge skolanille joka on mahdollistanut joustavan koulunkäynnin. Secton kanssa olen tehnyt yhteistyötä kolme vuotta ja tänäkin vuonna Secton autoon tuli kilpailuista ja harjoituksista johtuen 17 000 km lisää.

Terveisin, Rosa

 

Alhaalla on kuva joka on otettu Levin maailmancupista, jossa olin esilaskijana.