Sponsoroinnit, Tiedotteet Kärpät ja Secto Automotive jatkavat yhteistyötään

Tiedote
Vapaa julkaistavaksi 29.8.2018

 

Oulun Kärpät ja Secto Automotive ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan kaudelle 2018-2019.

-Kärpät ja Secto jakavat saman tekemisen meiningin, joten päätös jatkosta oli helppo, kertoo Secto Automotiven toimitusjohtaja Ville Alanen.

-Haimme yhteistyöllä parempaa tunnettuutta Pohjois-Suomessa sekä viihdyttävää ympäristöä kohdata asiakkaitamme ja sidosryhmiä. Tavoitteisiin päästiin menneen kauden aikana hienosti. Lisäksi yllätyimme positiivisesti Kärppä-yhteisön aktiivisuudesta, Oulunseudun yrityksissä on selvästi tilausta Secton yritysauto- ja työkonepalveluille, päättää Alanen

Secto Automotive on suurin kotimainen autoalan palveluyhtiö, joka tarjoaa monipuoliset palvelut yritysautojen ja työkoneiden rahoitukseen ja hallinnointiin. Secto palvelee lähes 3 000 asiakasyritystä ja hallinnoi 7 000 auton ja työkoneen kantaa.

Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen uskoo yhteistyön hyödyttävän molempia osapuolia.

-Yhteistyön jatkuminen menestyksekkään viime kauden jälkeen tulee tarjoamaan molemmille osapuolille uusia, hienoja mahdollisuuksia, kommentoi Virkkunen.

Lisätietoja:

Milla Jokisaari
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Secto Automotive
milla.jokisaari@secto.fi, 040 577 7850

___

Vuonna 2007 perustettu Secto Automotive Oy on suurin suomalainen yritysautoilun palvelutalo, joka tarjoaa liikkuvan kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja. Haastamme perinteiset kaluston omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa yritysautoiluun on toiminut – Secto on yksi suomalaisten yritysten superkasvajista. Palvelemme tällä hetkellä 3 000 asiakasyritystä, ja Suomen teillä liikkuu 7 000 autoa ja työkonetta, jotka ovat hellässä hoivassamme. secto.fi