Sponsoroinnit Kuuden suomenmestaruuden alppilajilupaus Rosa Pohjolainen siirtyy naistensarjaan.

Secto on tukenut juniorialppilaskija Rosa Pohjolaista vuodesta 2016. Rosan tavatessamme ei meillä ollut aavistustakaan millaisen motivaation omaavan lahjakkuuden saisimme tiimiimme. Viime kaudella Rosa voitti mm. kuusi suomenmestaruutta. Tänä vuonna Rosa jättää juniorikisat taakseen ja pääsemme jännittämään miten nuori superlahjakkuus pärjää naistensarjassa.

Moikkamoi Secto! 

Mun kesä ja alkusyksy on mennyt todella hyvin fysiikkatreenien parissa. Tulokset ovat olleet hyviä ja paikat ovat pysyneet kunnossa. 

Koulua käyn tällä hetkellä Hyvinkään Sveitsin lukiossa huippu-urheilulinjalla, sekä harjoittelen Tahkon alppikoulun kanssa. 

Lumikausi vierähti käyntiin elokuun alussa Sveitsin, Saas Fee:ssäSaas-Fee:ssä harjoittelu sujui erinomaisissa olosuhteissa ottaen huomioon kuinka huono lumitilanne Euroopan jäätiköillä on tänä kesänä ollut. 

Seuraavat kolme leiriä olosuhteista johtuen pidettiin Liettuan hallissa, joka muistuttaa alamäessä olevaa jäähallia. Hallissa rinteen pituus on 460 metriä ja korkeusero 50 metriä. Kilpailukausi alkaa 12-13.10, Liettuan hallissa. Hallista johtuen kisa lasketaan kolmen kierroksen kisana ja siitä loppuvuosi jatkuu Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa kilpailuiden ja harjoitusten parissa. 

T: Rosa

Rosa Pohjolainen Secto Automotive