Sponsoroinnit Rosa Pohjolaiselle pronssia Alpecimbra FIS Children Cup:sta

Granibackenin kisojen jälkeisenä tiistaina matka jatkui kohti Italian Folgariaa. Jossa järjestettiin 46 junnujen epäviralliset MM-kisat. Folgariassa harjoiteltiin pari ekaa päivää, ja säät suosivat tosi hyvin. Aurinko paistoi joka päivä  ihan kirkkaalta taivaalta, joten oli tosi hyvät olosuhteet treenata ja kisata.

Seuraavina päivinä oli sitten kisat. Mulla oli perjantaina suurpuikkakisa ja Jepellä puikkakisa. Rinne oli tosi hyvä ja varmaan parhaimpia mitä olen ikinä laskenut. Mun suurpuikkalasku meni tosi hyvin, ennenkuin mulla tuli virhe loppujyrkällä. Jepellä meni eka kierros vähän sähläten mutta tokalla kierroksella laski jopa voittajaa nopeammin. Launtaina mulla oli vuorostaan puikkakisa ja Jepellä suurpuikkakisa. Mulla meni puikkalaskut hyvin ja sijoituin kolmanneksi. Jepen suurpuikkakisa meni ihan ok ja sijoittui 11.

Suomen joukkue laski hyvin tasaisesti ja teki Suomen parhaimman tuloksen kautta historian voittamalla joukkuekisan. Tänään oltiin päivä koulussa ja nyt ollaan matkalla Kolille Secto Raceautossa joka on ihan täynnä tavaraa. Kolilla järjestetään Audi cupin finaali.

 

Terveisin, Rosa 🙂

PS. alla vielä kuvia reissulta

____

Rosa ja Jeppe Pohjolainen ovat Secton tukemia lupaavia nuoria alppihiihtäjiä jotka liikkuvat rinteiden välillä Secton toimittamalla Secto Race Bilillä.