Sponsoroinnit Secto ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

Kärpät ja Secto Automotive ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Secto Automotive on suurin kotimainen autoalan palveluyhtiö, joka tarjoaa monipuoliset palvelut yritysautojen ja työkoneiden rahoitukseen ja hallinnointiin.

10-vuotias Secto palvelee yli 2000 asiakasyritystä ja hallinnoi 5500 auton ja työkoneen kantaa. Secton liikevaihto vuonna 2016 oli 141 miljoonaa euroa, keskimääräisen vuosittaisen liikevaihdon kasvun ollessa yli 40 %.

– Oulun seutu on meille merkittävä toiminta-alue. Palvelumme on otettu erittäin hyvin vastaan erityisesti Pohjois-Suomen PK-yrityksissä ja haluammekin entisestään parantaa näkyvyyttämme alueella. Yhteistyö Kärppien kanssa oli helppo ja luonnollinen valinta: jääkiekko liikuttaa asiakaskuntaamme ja Kärppä-yhteisö on jo tämän lyhyen yhteistyön aikana todistanut aktiivisuutensa myös yrityskentässä, toteaa Secton toimitusjohtaja Ville Alanen.

Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen uskoo yhteistyön hyödyttävän molempia osapuolia.

– Olemme iloisia, että Secto Automotive halusi tulla uutena kumppanina mukaan. Uskomme että he pystyvät hyödyntämään laajaa kumppaniverkostoamme ja tarjoamaan heille uusia ja innovatiivisia vaihtoehtoja omalla alallaan.