Sponsoroinnit Secto mukana tukemassa: Alppihiihtäjät Rosa ja Jesper Pohjolainen

Secto tukee lasten ja nuorten liikkumista kaikilla tasoilla perusliikunnasta huippu-urheiluun. Rosa ja Jesper Pohjolainen ovat lupaavia nuoria alppihiihtäjiä jotka otamme ylpeänä mukaan Secton talliin. Rosa, Jesper ja varusteet kulkevat tulevan kauden rinteiden väliä Secton toimittamalla Nissan Primastarilla.

Jäämme jännityksellä odottamaan tulevan kauden kisoja, tsemppiä rinteeseen Rosa ja Jesper!

Alppihiihtäjät Rosa ja Jesper Pohjolainen ja Secto Automotiven tj Ville Alanen
Secton toimitusjohtaja Ville Alanen luovutti kisa-auton Rosa ja Jesper Pohjolaisen käyttöön.

Rosa Pohjolainen:

Olen Rosa Pohjolainen 13-vuotias alppihiihtäjä ja edustan Hyvinkään Slalom Seuraa sekä kuulun Tahkon alppikoulun Talent-teamiin.

Kulunut kausi alkoi elokuun lopulla Audi Alpine Ski Tour IronMan kuntokilpailulla, jossa sijoituin toiseksi. Jäätikköleirit Tahkon kanssa ovat sujuneet hyvin, joten odotukset alkavasta kilpailukaudesta ovat korkealla. Kisakausi jatkuu joulukuun 16. päivä Rukalla ja loppuu SM kisoihin huhtikuussa Sallaan ja Suomulle.

Alkava yhteistyö Secto Automotiven kanssa on ensimmäinen yhteistyösopimus ja odotan innolla mitä kaikkea saamme aikaan kauden aikana. Tulen innolla edistämään Secton tunnettuutta alppihiihto väen keskuudessa.

Rosa Pohjolainen

Jesper Pohjolainen:

Olen Jesper Pohjolainen, 15-vuotias alppihiihtäjä ja edustan Hyvinkään Slalom Seuraa sekä kuulun Tahkon alppikoulun Talent-teamiin. Kuluva kausi alkoi elokuussa Audi Alpine Ski Tour kuntokilpailulla, jonka U16 poikien sarjan voitin.

Lumikausi alkoi Tahkon leireillä syyskuussa Hintertuxin jäätiköllä ja toinen leiri oli heti perään lokakuussa. Alkava kausi on viimeinen Audi-Tourilla ja vuoden päästä olisi tarkoitus aloittaa opiskelu Tahkon alppilukiossa. Yhteistyösopimus Secto Automotiven kanssa antaa hyvät mahdollisuudet harjoitella ja kilpailla täysillä koko kausi, tosin koulua unohtamatta.