Sponsoroinnit Sponsorointikohteet 2016-2017

Olemme valinneet joukon hyväntekeväisyys- ja sponsorointikohteita jotka jakavat arvomme ja missiomme helpottaa liikkumista. Valitsemamme pääkohteet tähtäävät vanhusten liikkumisen ja toiminnallisuuden ylläpitoon sekä lasten ohjaamiseen liikuntaharrastusten äärelle.

Hyväntekeväisyys- ja sponsorointikohteet vuosille 2016-2017 on valittu. Hakemukset tuleville kausille pyydämme lähettämään osoitteeseen milla.jokisaari@secto.fi.

Secton tukemat hyväntekeväisyys- ja sponsorointikohteet vuosina 2016-2017 ovat:

Liikuta Lasta ry

Liikuta Lasta ry on vuonna 2015 perustettu voittoa tavoittelematon  suomalainen hyvinvointiyhdistys, joka tuottaa lapsille ja nuorille monimuotoisia elämyksiä ja kokemuksia koko elämän mittaiselle matkalle. Mahdollistamme eri alojen edustajat osaksi oppitunteja oppilaitosten ja opettajien lähtökohdat ja koulujen tarpeet huomioiden. Vaikutamme vuosittain tuntien ja tapahtumien kautta tuhansien lasten ja nuorten harrastusten monipuolistamiseen ja uusien harrastusmahdollisuuksien tietoisuuden levittämiseen ympäri Suomea”.

LiLa jakaa useita Sectolle tärkeitä arvoja ja olemmekin olleet mukana LiLan toiminnassa alusta lähtien. Meillekin liikkuminen on ydinliiketoimintaa. Yritysten arkea helpottavien autopalveluiden tuottaminen ei kuitenkaan aikaansaa positiivisia terveysvaikutuksia ja liikunnan tuomaa hyvänolontunnetta. Tällä panostuksella toivomme jättävämme pienen positiivisen jäljen kansanterveyteen ja ennen kaikkea tuovamme liikkumisen iloa lasten elämään.

Kävelykamu-hanke

Porvoossa on paljon ikäihmisiä, jotka haluaisivat nauttia ulkoilusta, mutta eivät uskalla tai halua lähteä ulos yksinään. Lihasvoima ja tasapaino heikkenevät usein ikääntymisen myötä ja pelko kaatumisesta saattaa estää ulkoilun. Ulkoilu tuottaa iloa myös pyörätuolissa istuville iästä ja kunnosta riippumatta. Kävelykamu tuo kävelyhetkeen turvaa ja seuraa ja saa samalla itselleen hyvää liikuntaa”.

Sectolaiset järjestävät vuosittain kävelykamu-tempauksia vanhainkoteihin. Ikäihmisen kanssa ulkoilu on iloista, palkitsevaa hommaa kaikille osapuolille. Haastamme kaikki Porvoolaiset asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan Kävelykamu-toimintaan ja kaikki Porvoon ulkopuolella ulkoilemaan omien ikäihmistensä kanssa!

HIFK

Helsingin IFK ei esittelyjä kaipaa. HIFK-yhteistyö mahdollistaa asiakas- ja sidosryhmätapahtumat urheilullisessa ympäristössä.

Suomen Alppimaajoukkue

Secto on mukana liikuttamassa Suomen Alppimaajoukkuetta rinteissä ympäri Eurooppaa.