Sponsoroinnit Terveisiä rinteestä

Moi Secto,

Tässä kuulumisia Tahkon Audien ja KV-karsintojen jälkeen:

Maanantaina (30.1) Secto Race Bil suuntasi kohti Tahkoa koulupäivän jälkeen. Seuraavana päivänä aloitimme aamun syöksyharjoituksilla Tahkon Alppikoulun kanssa. Ja siitä jatkoimme normaaleja harjoituspäiviä. Tuli paljon hyviä laskuja harjoituksissa, eli lähdimme hyvillä mielin kohti kisaa.

Torstaina meillä oli viralliset syöksyharjoitukset jossa kaikki saivat laskea 3 laskua ja rata oli sama kuin seuraavana päivänä olevassa kisassa. Perjantaina laskettiin 2 syöksykisaa joissa kummassakin oli vauhti kovempi kuin mitä moottoritiellä saa ajaa talvella. Voitin molemmat syöksykisat ja Jeppe oli molemmissa toinen.

Lauantaina laskettiin puikkakisa, mä kaaduin ja Jeppe oli  3. Sunnuntaina laskettiin suurpujottelua, olin 2 ja jeppe 3. Maanantaina jatkettiin KV-karsinnoilla, niiden kanssa ketkä olivat paikan lunastaneet. Mä voitin N14 KV-karsintakisan ja Jeppe oli 2 M16 sarjassa, joten pästiin molemmat 46th Criterium Internationall young FIS kilpailu Italian Folgariaan. Karsintakisassa laskettiin 3 laskua pujottelua sekä suurpujottelua ja 2 parasta laskua laskettiin yhteen. Jeppe kirjoitaa kuulumisia Granibackenin jälkeen.

Terveisin. Rosa 🙂

____

Rosa ja Jeppe Pohjolainen ovat Secton tukemia lupaavia nuoria alppihiihtäjiä jotka liikkuvat rinteiden välillä Secton toimittamalla Secto Race Bilillä.