Sponsoroinnit Terveisiä rinteestä

Moi Sectolaiset,

Alkutalvi lähtenyt tosi hyvin liikkeelle ja syksyn jäätikkö leirien jälkeen meidän SectoRaceBil suuntasi Leville missä harjoiteltiin MC yhteydessä reilu viikko ja sitten ollaan oltu pariin kertaan Tahkolla. Audi Alpine Ski Tour, joka on meidän ikäluokan U14 ja U16 pääkiertue starttasi viime viikonloppuna Rukalla. Perjantain puikassa mulla ja Jepellä oli vähän ylimääräistä tamppaus ohjelmaa mutta lauantain puikkakisassa mä olin toinen ja Jeppe kolmas ja Sunnuntain superpuikassa mä olin toinen ja Jeppe voitti U16 pojat. Jeppe vetää nyt tosi hyvin, mun pitää vaan saada vaan kaksi ehjää laskua samaan kisaan.

Tavarat on kulkenut tosi hyvin SectoRaceBil pakulla ja meillä ei ole ollut matkoilla mitään ongelmaa, Pappa kertoi, että kun Levillä piti vaihtaa palanut lähivalo niin jossain pienessä yhden miehen korjaamossa joku poika oli sanonut et kannattaa vaihtaa molemmat?, koska se toinen palaa kohta kanssa. Arvatkaa paljonko maksoi? Kaksi lähivaloa ja työt…25€ ?.

T Rosa.

ps. Jeppe kirjoittaa sitten kuulumisia tammikuussa Pyhän kisojen jälkeen.

____

Rosa ja Jeppe Pohjolainen ovat Secton tukemia lupaavia nuoria alppihiihtäjiä jotka liikkuvat rinteiden välillä Secton toimittamalla Secto Race Bilillä.