Sponsoroinnit, Tiedotteet Oulun Kärpät ja Secto Automotive yhteistyöhön

Tiedote, vapaa julkaistavaksi 9.3 klo 17.00

Suurin suomalainen yritysautoilun palvelutalo Secto Automotive ja kaikkien tuntema jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät ovat solmineet yhteistyösopimuksen loppukaudeksi 2016-2017.

Yhteistyön kautta Secto pyrkii vahvistamaan läsnäoloaan ja tunnettuuttaan Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, sekä syventämään yhteistyömahdollisuuksiaan paikallisten yritysten ja autoalantoimijoiden kanssa.

Secton toimitusjohtaja Ville Alanen näkee Kärppä-yhteistyön tukevan yrityksen tavoitteita:

”Oulun talousalue on kasvava leasingmarkkina ja meille merkittävä painopiste. Haluamme palvella Pohjois-Suomen asiakkaitamme entistä paremmin ja näemme Kärppä-yhteistyön tukevan tavoitteitamme”.

Kärppien toimitusjohtaja Juha Junnolle Secto-sopimus jää pitkäaikaisen Kärppä-pestin viimeiseksi:

”Olemme iloisia saadessamme Secton osaksi Kärppä-perhettä. Toivomme pitkäaikaista ja hedelmällistä yhteistyötä osapuolien kesken. Itselleni tämä sopimus tulee ajoituksensa ansiosta varmasti jäämään mieleen”.

 

Secto Automotive lyhyesti:

Secto Automotive on vuonna 2007 perustettu suomalainen kasvuyritys. Secto tarjoaa joustavia leasingratkaisuja yritysten autotarpeisiin. Olemme asiantuntijoita erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten autokannan ja autokantakulujen hallinnassa. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laajimman valikoiman rahoitustuotteita ja palveluratkaisuja. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 140 miljoonaa euroa, autokantamme yli 5 000 autoa ja työllistämme täysipäiväisesti 60 ammattilaista. secto.fi

 

Lisätietoja:

Milla Jokisaari
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Secto Automotive
040 5777 850
milla.jokisaari@secto.fi