Tiedotteet Secto Automotiven kasvu jatkuu: 2019 tavoitteena 300 miljoonan liikevaihto – “Tähtäämme Suomen suurimmaksi toimijaksi”

Secton nousukiito jatkuu. Vuoden 2018 tilinpäätös kertoo 24 prosentin kasvusta verrattuna edellisvuoteen. Secto Automotive on jo suurin kotimainen leasing-yritys, mutta nyt tavoitteena on kasvattaa markkinaosuutta ohi ulkomaisten kilpailijoiden.

Secto Automotive jatkoi vuonna 2018 voimakasta kasvuaan konsernin noustua 224 miljoonan euron liikevaihtoon, kasvua edellisvuoteen 24 prosenttia. Kotimaisen 11-vuotiaan kasvuyrityksen keskimääräinen orgaaninen kasvu (CAGR) on ollut 40,6 % vuodessa. Vuoden 2019 tavoitteena Secto Automotivella on jo 300 miljoonan euron liikevaihto.

– Jatkuva kasvu on seurausta onnistuneesta strategiastamme. Sen ytimessä on esimerkiksi automaation lisääminen asiakkaidemme arvostaman henkilökohtaisuuden ylläpitämiseksi, vahvasta kasvusta huolimatta. Iso merkitys on myös henkilöstön korkealla motivaatiotasolla. Jo puolet henkilökunnasta on tarttunut kaikille tarjottuun mahdollisuuteen lähteä yrityksemme osakkaaksi, Secto Automotiven toimitusjohtaja Ville Alanen kertoo.

Jo nyt suurimman kotimaisen leasing-toimijan titteliä kantava Secto ei aio tyytyä vähempään kuin koko kotimaan markkinan kuninkuuteen. Alanen näkee Secton kilpailuvaltteina henkilökohtaisen, tasokkaan palvelun ohella markkinoiden laajimman palveluvalikoiman sekä mahdollisuuden myös kone- ja laiteleasingiin.

– Vahvistamme presenssiämme myös maakunnissa. Olemme avanneet tilikauden päättymisen jälkeen uudet toimipisteet sekä Ouluun että Vantaalle. Turun, Tampereen, Jyväskylän, Joensuun ja Kokkolan myyntiedustuksemme mahdollistavat korkeatasoisen palvelun ympäri Suomen. Tähtäämme 21 000 kohteen fleetiin vuoden 2021 loppuun mennessä, Alanen kertoo.

Tällä hetkellä Secto palvelee 3 000 asiakasyritystä ja hallinnoi yli 8 000 kohteen kantaa.

Alanen uskoo, että autoilijoita tullaan patistamaan kohti vähäpäästöisempää autokantaa pian myös yhteiskunnallisin keinoin.

– Liikenne- ja viestintäministeriö on suositellut vasta julkaisemassaan asiakirjassa “Liikenne- ja viestintäpolitiikka hallitusohjelmassa 2019–2023 virkamiesnäkemys”, että päästöttömät, eli ainakin täyssähköautot vapautettaisiin täysin sekä auto- että käyttövoimaverosta samalla, kun suuripäästöisten autojen verotusta kiristettäisiin. Samaan aikaan toteuttamamme tutkimus kertoo yritysten kasvavasta halusta panostaa vihreisiin leasing-valintoihin. Poliitikoilla on juuri nyt oikea momentti ottaa kantaa siihen, mihin suuntaan autoilun päästöjä halutaan verotuksen keinoin ohjata.

 

Lisätiedot:

Milla Jokisaari
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Secto Automotive Oy
milla.jokisaari@secto.fi, p. 040 577 7850

Vuonna 2007 perustettu Secto Automotive Oy on suurin suomalainen yritysautoilun palvelutalo, joka tarjoaa liikkuvan kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja. Haastamme perinteiset kaluston omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa yritysautoiluun on toiminut – Secto on yksi suomalaisten yritysten superkasvajista. Palvelemme tällä hetkellä 3 000 asiakasyritystä, ja Suomen teillä liikkuu 8 000 autoa ja työkonetta, jotka ovat hellässä hoivassamme. www.secto.fi

Ville Alanen Secto Auotmotive