Tiedotteet Secto Automotive kutsui työntekijät osakkeenomistajiksi ja nousi ennätystulokseen – ”Uskomme yhdessä tekemiseen”

Lehdistötiedote 20.3.2018

Secto Automotive Oy tarjosi vakituisille työntekijöilleen mahdollisuuden sijoittaa yrityksen osakkeisiin ja harppasi ennätykselliseen kasvuun. Kulunut vuosi siivitti yrityksen liikevaihdon 28 prosentin nousuun.

Secton viime vuoden liikevaihto oli 181 miljoonaa euroa sisältäen kasvua edellisvuoteen verrattuna 28 prosenttia. Kannattavuuden ja kasvun taustalla oli muun muassa yrityksen tarjoaman laajentaminen kone- ja laiterahoitukseen.

Vuoden sisään toteutettujen kahden henkilökunnan osakeantikierroksen jälkeen 54  % sectolaisista on yrityksen osakkeenomistajia.

– Pääomasijoittajataustaisena yrityksenä teimme epätavallisen ratkaisun tarjotessamme henkilökunnalle osakkeenomistajuutta. Onnistuimme luomaan positiivisten asioiden kierteen ja kulttuurin, jossa asiakkaiden luottamus kasvoi, henkilökunnan tyytyväisyys nousi entisestään ja yrityksen tulos parani merkittävästi, Secto Automotiven toimitusjohtaja Ville Alanen toteaa tyytyväisenä.

Tulevana vuonna Secto tulee panostamaan erityisesti automaation ja digitalisoinnin rooliin palveluiden kehittämisessä. Esimerkiksi autokannan hallintatyökalu FleetManager ja autokäyttäjän työkalu DriverAssistant-mobiiliapp helpottavat asiakkaan autokannan hallinnointia ja Secton palveluiden saatavuutta.

Secto palkkasi alkuvuodesta digitaalisten palveluiden johtajan, Ari Hietamäen, kehittämään palvelutarjontaa digitaaliset megatrendit huomioiden.

– Olen erittäin ylpeä meidän porukan tavasta viedä asioita tavoitteellisesti eteenpäin. Kasvu on jatkunut suunnitelmallisesti ja tästä on hyvä jatkaa – yhdessä. Keskeinen fokus asiakastyössämme tulee tänä vuonna olemaan pk-sektorin asiakkuudet ja autoliikeyhteistyöhön panostaminen. Viime vuonna Sectolla oli 6 300 kohdetta, tänä vuonna tavoitteena on 8 000 kpl:een kanta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Milla Jokisaari

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Secto Automotive Oy

milla.jokisaari@secto.fi, p. 040 577 7850