Mutkaton autoarki

Omistamisessa ei ole mitään vikaa. Suomalainen omistaa metsät, pellot, kodin, kesämökin ja Nokian osakkeet. Kaiken minkä arvo oli jo markka-aikana hintaansa suurempi. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Voit myös valita vapauden ja nauttia huolettomasta elämästä. Valitse alta sinun tarpeitasi palveleva ratkaisu.

Yritysleasingillä resurssit tehokäyttöön

Yrityksen pienenkin autokannan pyörittäminen voi viedä yllättävän paljon aikaa. Järkevällä autokannan hallinnalla voit säästää työajan lisäksi autojen elinkaarikustannuksissa.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita yritysautojen hankintaan, hallintaan ja elinkaarikulujen seurantaan.

Emme usko standardiratkaisuihin. Räätälöimme teidän yrityksenne tarpeisiin vastaavan, mahdollisimman palvelevan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi.

Valikoimastamme löydät kaikki automerkit, -mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä.

Sopimuskauden päättyessä voimme huolehtia auton myynnistä puolestasi.

Lue lisää yritysautoleasingistä.

Kysy lisää

Yksityisleasingillä mutkattomampi autoarki

Secto Yksityisleasingilla saat käyttöösi tarpeitasi vastaavan auton kuukausimaksulla haluamallesi ajalle. Muokkaamme sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Yksityisleasingilla nautit autoilusta ilman omistamisen huolia ja arvailua auton arvon laskusta. Et tarvitse käsirahaa, etkä maksa suurta viimeistä maksuerää. Maksat vain kiinteän kuukausimaksun, leasingvuokran.

Voit yksityisleasata kauttamme minkä tahansa sähkö- tai hybridiauton.

Kerro alla mitä sinä toivot vaivattomalta leasingautoltasi ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Laadukkaat vaihtoautot

Secto Vaihtoautoista löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja.

Espoon Friisilän 7 000 neliön autotalosta löydät satoja yrityskäytöstä palautuneita, noin kolme-neljävuotiaita luotettavia vaihtoautoja, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu.

Tällaisia laadukkaita henkilö- ja pakettiautoja on tälläkin hetkellä palautumassa Secto Vaihtoautoihin 10 000 kappaletta. Jos unelmiesi auto ei vielä ole meillä, se on matkalla.

Katso nopeasti vaihtuva valikoima henkilö- ja pakettiautoja Secto Vaihtoautojen sivuilta.

Pakettiautoleasing on yrittäjän järkiratkaisu

Pakettiautojen ja muiden tuotantoautojen leasaaminen tukee liiketoimintaasi monin tavoin.

Kun kuljetuskalusto on hankittu leasaamalla pystyt ennakoimaan kalustosi kulut pitkälle tulevaisuuteen. Koska leasing on vuokraa, et myöskään lisää yrityksesi velkaa.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö palvelee sinua kaikissa pulmissa ja pääset hyödyntämään mittavaa ammattitaitoamme kokonaiskustannusten hallinnassa.

Leasing sopii sekä uuden että käytetyn pakettiauton hankintaan.

Lue lisää pakettiautoleasingistä.

Kysy lisää
?>