yrittäjä sähköautoilija

Vastuullinen ja mutkaton autoarki Espoon Yrittäjien jäsenille

Secto Automotive on Espoon Yrittäjien autoilun yhteistyökumppani. Sectolla on vastuullisesta autoilusta yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen, voit hankkia meiltä vähäpäästöisen auton joko kuukausimaksulla tai ostamalla omaksi. Löydä alta sinun tarpeitasi palveleva ratkaisu.

Espoon Friisilän ja Vantaan Petikon autotaloista löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja sekä vähän käytettyjä pakettiautoja. Hanki vähän ajettu auto ilman huolta. Tarjoamme nyt Secto Lisäturvan veloituksetta 18 kuukauden ajaksi ostamiisi autoihin! Secto Vaihtoautot autohakuun tästä!

Yhteyshenkilöt Espoon Yrittäjien jäsenille

Niko Lavonen, puh. 050 569 1016 ja Kalle Korpilaakso, puh. 044 537 7182, auttavat sinua sekä yrityksesi että perheesi ja henkilöstösi autoilutarpeissa.

Yritysautot vaivattomasti kuukausimaksulla

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja.

Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan leasing-ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi.

Osta meiltä laadukas vähän käytetty auto

Secto Vaihtoautoista löydät markkinoiden laadukkaimmat perheautot.

Secto Vaihtoautoista löydät laaajan valikoiman vähän käytettyjä vähäpäästöisiä autoja sekä sähkö- ja hybridiautoja. Laadukkaan valikoimamme pääosa on leasingkäytöstä palauteneita noin  kolme-neljävuotiaita luotettavia vaihtoautoja, joissa on monipuoliset varusteet. Valikoimassamme on myös paljon miltei uusia sähkö- ja hybridiautoja. Sivustolta on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva auto. Autoa voi hakea mm. sähköautojen toimintasäteen, merkin ja mallin, käyttövoiman, korimallin, iän, hinnan tai vaikka kuukausihinnan mukaan.

Hanki vähän ajettu auto ilman huolta. Tarjoamme nyt Secto Lisäturvan veloituksetta 18 kuukauden ajaksi ostamiisi autoihin! Katso nopeasti vaihtuva autovalikoima  Secto Vaihtoautojen autohaku -sivuilta.

Pakettiautoleasing on yrittäjän järkiratkaisu

Pakettiautojen ja muiden tuotantoautojen leasaaminen tukee liiketoimintaasi monin tavoin.

Kun kuljetuskalusto on hankittu leasaamalla pystyt ennakoimaan kalustosi kulut pitkälle tulevaisuuteen. Koska leasing on vuokraa, et myöskään lisää yrityksesi velkaa.

Henkilökohtainen yhteyshenkilö palvelee sinua kaikissa pulmissa ja pääset hyödyntämään mittavaa ammattitaitoamme kokonaiskustannusten hallinnassa.

Leasing sopii sekä uuden että käytetyn pakettiauton hankintaan. Vähän käytetyn pakettiauton leasaaminen on järkiteko: suurin arvonalenema on jo tapahtunut ja edessä on vielä paljon kustannustehokkaita ajokilometrejä.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.