Vastuullinen ja mutkaton autoarki Suomen Golfliiton jäsenille

Secto Automotive on Suomen Golfliiton autoilun yhteistyökumppani. Sectolla on vastuullisesta autoilusta yli kymmenen vuoden kokemus, olet hyvissä käsissä olet sitten yksityishenkilö, työsuhdeautoilija tai yrityksen edustaja. Lupaamme sinulle mutkattoman autoarjen, voit hankkia meiltä vähäpäästöisen auton joko kuukausimaksulla tai ostamalla omaksi.

Hanki vähän ajettu auto ilman huolta.

Espoon Friisilän ja Vantaan Petikon autotaloista löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja. Erityisetuna saat nyt Secto Lisäturvan veloituksetta 18-kuukaudeksi, kun hankit auton Secto Vaihtoautoilta. Tutustu Secto Lisäturvaan tästä.

Secto Vaihtoautot -autohakuun tästä!

Osta meiltä laadukas vähän ajettu auto

Secto Vaihtoautoista löydät markkinoiden laadukkaimmat perheautot.

Secto Vaihtoautoista löydät laajan valikoiman vähän käytettyjä vähäpäästöisiä autoja sekä sähkö- ja hybridiautoja. Laadukkaan valikoimamme pääosa on leasingkäytöstä palautuneita noin kolme-neljävuotiaita luotettavia vaihtoautoja, joissa on hyvät varusteet. Valikoimassamme on myös paljon miltei uusia sähkö- ja hybridiautoja. Sivustolta on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva auto. Autoa voi hakea mm. sähköautojen toimintasäteen, merkin ja mallin, käyttövoiman, korimallin, iän, hinnan tai vaikka kuukausihinnan mukaan. Erityisetuna saat nyt Secto Lisäturvan veloituksetta 18-kuukaudeksi kun hankit auton Secto Vaihtoautoilta. Tutustu Secto Lisäturvaan tästä.

Secto Vaihtoautot -autohakuun tästä!

Yritysautot vaivatomasti kuukausimaksulla

Autoleasing on joustava ja vaivaton tapa hankkia yritysautot – olipa yrityksellä sitten yksi auto tai satoja autoja.

Asiakkaanamme yrityksesi saa aina tehokkaimman ja kokonaistaloudellisimman ratkaisun, joka huomioi yrityksen autokannan koko elinkaaren ajalta. Me räätälöimme sopivan leasing-ratkaisun, jossa ei ole merkki- tai mallirajoituksia. Sectolla on vahva kokemus sähköautoilusta. Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman siirtymisen vastuulliseen autoiluun.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.