Kia e-Niro kampanjahintaan!

Nyt sähköinen e-Niro huoltoleasingillä alkaen 595 € / kk.

Kampanjahinnoitellut Kia täyssähköautot

Olemme saaneet yritysleasingmyyntiin erän nopean toimituksen Kia e-Niroja.

Uusi Kia e-Niro on kompakti täyssähköinen katumaasturi jopa 455 km käyttösäteellä. Viimeisin tekniikka ja sähköauton kiihtyvyys tekevät e-Nirosta täydellisen käyttöauton.

Saatavilla olevat Kia e-Niro mallit (rajattu erä):

EV Business Luxury 64 kWh 204 hv
EV Business Premium 64 kWh 204 hv
EV EX 64 kWh 204 hv
EV LX 64 kWh 204 hv
EV LX 39 kWh 136 hv

Tarjoamme nyt rajatun erän Kia e-Niro täyssähköautoja huoltoleasingillä alkaen 595 € / kk (alv. 24%), sopimusaika 36 kk, 10 000 km / vuosi. Hintaesimerkki Kia Niro EV LX 39 kWh-mallista.

Hintaan sisältyy huollot, rengasvaihdot, Secto PlugSurfing-lataustagi ja applikaatio, lisälatauskaapeli sekä käyttäjätuki sopimuskauden ajan.

Pyydä henkilökohtainen tarjous toivomastasi mallista!

 

Sähköauto nyt edullinen vaihtoehto myös työsuhdeautoilijalle

Muistathan että nyt myös työsuhdeautoilija saa alennusta täyssähköisen työsuhdeauton verotusarvoon!

Eduskunnan tammikuussa 2021 vahvistama 170 euron alennus täyssähköisten työsuhdeautojen kuukausittaiseen verotusarvoon mahdollistaa viimein vastuullisen ja käyttökuluiltaan edullisen valinnan myös keskimääräiselle työsuhdeautoilijalle.

Täyssähköauto on käyttökuluiltaan edullinen työnantajalle ja nyt myös käyttäjälle.

Kia Niro EV LX 39 kWh-mallin verotusarvo  on 480 € / kk jos käytössäsi on vapaa autoetu ja 435 € / kk jos käytössäsi on käyttöetu.

Sähköauton kotilatauslaite verotetaan samoin kuin auton lisävarusteet, eli kotilatauslaite siirtyy osaksi auton verotusarvoa. Sekä oman auton että työsuhdeauton maksuton julkinen lataaminen sekä työpaikkalataaminen vapautuu luontaisetuverotukselta vuosille 2021-2025.

 

Sähköautoilun edelläkävijä

Sähköautot ovat ydinosaamistamme.

Secto leasasi Suomen ensimmäiset Valmet Automotiven valmistaman Think City-täyssähköautot jo vuonna 2010. Voimmekin ylpeänä kertoa olevamme sähköisen liikenteen uranuurtaja Suomessa. Merkittävä osa Suomen sähköisestä leasingautokannasta on Secton hallinnoimaa.

Leasaamme kaikkia sähköautomerkkejä ja -malleja. Vuosikymmenen kokemus laaja-alaisesta sähköautoleasingistä on tehnyt meistä asiantuntijoita sähköautojen käyttökulujen ja jälleenmyyntiarvojen määrittelyssä, mikä yleisesti koetaan uusien automallien osalta haasteellisena. Voit luottaa sähköiseen ammattitaitoomme.

Lue lisää täältä.