fbpx

Palvelut

Yksinkertainen autoarki yrityksellesi

“Secto päivitti palveluratkaisut sopimaan omiin tarpeisiimme. Oma työni helpottui, ja yrityksemme saavutti selkeitä etuja.”

Liikkuvan kaluston ja työkoneiden hankinta leasing-sopimuksella on paitsi järkevää, myös huoletonta. Avullamme voit helpottaa yrityksesi budjetointia, vapauttaa pääomaa ja resursseja ydinliiketoimintaan sekä leikata autokannan kokonaiskustannuksia.

Markkinoiden laajimmalla palveluvalikoimalla pystymme vastaamaan jokaisen yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjoamme palveluita perinteisestä yritysautoleasingistä konerahoitukseen. Huolehdimme kalustokannan hallinnasta kustannustehokkaasti auton tai työkoneen rahoituspohjasta riippumatta.

“Työsuhdeauton käyttäjän näkökulmasta Secton palvelukonsepti toimii hyvin ja kysymyksiin on vastattu ripeästi. Palvelu on ollut myös ystävällistä ja henkilökunta miellyttävää. Mitäpä muuta käyttäjän näkövinkkelistä voisi vaatia.”

Me Sectolla huolehdimme koko liikkuvan kalustosi rahoituksesta ja hallinnoinnista. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja joustavasti kaikissa tilanteissa. Autamme mielellämme kartoittamaan juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä!

Miten voimme olla avuksi? Kerro meille autotarpeistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä.