1–3 ajoneuvoa

"Olemme pieni yritys ja silti meillä on nimetty henkilö, jonka kanssa asioida. Palvelu on aina nopeaa ja tasokasta. Huoltoasiat sujuvat helposti, ja sopimus mahdollistaa erittäin nopean ja joustavan yhteistyön huoltoliikkeiden kanssa. Oli kerrassaan mahtava päätös vaihtaa oma auto Secton kautta tulevaan leasing-autoon."

Helpotusta pienenkin autokannan hallintaan

Yrityksen pienenkin autokannan pyörittäminen voi viedä yllättävän paljon aikaa. Usein kokonaiskulujen hahmottaminen on haastavaa.

Secto tarjoaa useita palveluita, jotka helpottavat yhdenkin ajoneuvon hallintaa ja kulujen tarkkaa budjetointia jo ajoneuvon hankintavaiheessa.

Räätälöimme yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme ratkaisun, joka on mahdollisimman yksinkertainen ja kustannustehokas.

Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen. Oma yhteyshenkilö auttaa joustavasti kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä asioissa, ja tarpeiden muuttuessa muokkaamme sopimukset tilanteeseen sopivaksi. Sopimuskauden päättyessä voimme huolehtia auton myynnistä puolestasi.

Sectolle pienen autokannan omaavat yritykset ovat erittäin tärkeitä. Sujuvoitammekin jo yli tuhannen muutaman auton yrityksen autoarkea tarjoten muun muassa helpotusta budjetointiin ja enemmän aikaa omaan työhön.

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme juuri teidän autotarpeen kartoittamisessa!

Kysy lisää

Secto Driver Assistant

Veloituksettoman Secto Driver Assistant -sovelluksen avulla hoidat autoilusi päivittäisiä toimenpiteitä vaivattomasti.
Secto Driver Assistant on jokaisen yritysautoilijan taskussa kulkeva apuri. Älypuhelinsovelluksen avulla auton käyttäjä esimerkiksi tankkaa ja pesee auton suoraveloituksella. Myös ajopäiväkirjan päivittäminen sujuu vaivattomasti.

Lue lisää Secto Driver Assistantista.

Ajankohtaista